nlc.hu
Sztárok

Megindult a szülés Dér Heninél

A kocsiban indult meg Dér Heni szülése, szirénázó rendőrautó szállította kórházba

Dér Heni már mindenféle módszerrel próbálta kicsalogatni kisfiát, úgy tűnik, az egyik praktika bevált.

A police.hu közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós ma délelőtt 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi azért szaladt a rendőrökhöz, mert a kocsiban ülő feleségénél megindult a szülés – írta az Index. A lap információi szerint a kocsiban Dér Heni ült, aki ezt az információt végül megerősítette a Story magazinnak. 

A kocsiban indult meg Dér Heni szülése, a rendőrök vitték kórházba

Dér Heni idén márciusban (Fotó: Profimédia)

Mint arról a napokban írtunk, bármelyik pillanatban megszülethet az énekesnő kisfia. Az újdonsült szülők nagyon várják Bendegúz érkezését.

Dér Heni túlhordta gyermekét, ezért próbálta megfogadni a tippeket, és természetes módszereket használ a szülés megindításához. A babához még egy versikét is írt, amit egy cuki videóban tett közzé az Instagram-oldalán. Úgy tűnik, az egyik módszer elég jól működött. 

Óriási boldogság! A Story magazin örömmel tudatja: megérkezett Dér Heni és férje, Bakos Gergely első gyermeke. A szülés...

Közzétette: Story – 2021. május 13., csütörtök

Még több Dér Heniről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top