Sztárok

Cseke Katinka: „A nők irigykedő tekintete egészen új”

Cseke Katinka egy indiai gyógynövénykomplexum segítségével több mint 20 kilótól szabadult meg. A hatalmas eredmény mindenkit lenyűgözött, de azt kevesen hitték volna, hogy Katinka megállíthatatlan lesz, és 106-ról 75 kilóra fogy.

Cseke Katinka több mint 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban, és nem áll meg! Bár nem célja, hogy nádszálvékony legyen, a diétát folytatja, és a testmozgásra is odafigyel. Azt mondja, nem csak a pasik, a nők is megnézik, ami számára teljesen új élmény, erről mesélt az nlc.hu-nak.

A pasik egyaránt szeretik a molettebb és a vékonyabb nőket is, ez pedig így van jól. A nők olykor támogató, máskor irigykedő tekintete azonban egészen új. Ilyenben még sosem volt részem. Nagyon jólesik, persze, a pozitív visszaigazolás, az elején nehéz volt megszoknom – árulta el a színésznő, akire a lánya a legbüszkébb. – Panna végig mellettem állt és biztatott az »út« során, gyakorlatilag miatta vágtam bele az egészbe. Amikor időlegesen megtorpant a fogyás, akkor is támogatott, és amikor az indiai gyógynövénykeveréknek hála elkezdtem »szárnyalni«, akkor is velem volt. Iszonyatosan büszke rám, ami nekem hatalmas motivációt jelent. Ő az egészségemet féltette a túlsúlyom miatt, zavarta, hogy fáj a derekam és a térdem, ezért is biztatott végig.”

Katinka több mint 30 kilótól szabadult meg az elmúlt pár hónapban (Fotó:)

Cseke Katinka rengeteg levelet kap a rajongóktól, motiválja az embereket. ,,Nagyon sok levelet kapok, kíváncsiak a módszerre, sokan kérnek tőlem tanácsot is. Nagyon jólesik a sok dicséret, és igyekszem is mindenkinek személyesen válaszolni a közösségi médiában. Nagyon nagy felelősség, amivel nem szabad visszaélni. Ez számomra most elég, de nem mondom, hogy nem készülök újdonságokkal a jövőre” – árulta el.

Fotó: Cseke Katinka

Korábban elmondta, a fogyással a személyisége is nagyot változott. „Ezt a változást én most teljes lényemmel átélem. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és remélem, hogy minden nappal egyre közelebb kerülök az álmaimhoz! A sorozat miatt nem vágathattam le évekig a hajam, most megtettem, aztán szépen lassan lecseréltem a ruhatáramat is. Érzem, hogy nemcsak lefogytam, de kívül-belül ki is cserélődtem – mesélte Katinka, akinek van szerepálma. – Történelmi vagy kosztümös nagyjátékfilmekben szeretnék szerepelni. Sokan azt mondják, hogy a vágyakat nem szabad kimondani, én az ellenkezőjét gondolom. Már nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top