nlc.hu
Sztárok

Gáspár Lacit és felesége az Életünk történetében

Ezúttal Gáspár Lacit és feleségét öregíti meg Friderikusz, felkavarta a sztárpárt a különleges időutazás

A Gáspár házaspár a legféltettebb titkairól is beszélt Friderikusz Sándornak.

Gáspár Laci és felesége, Niki lesz Friderikusz Sándor harmadik jövőutazó párosa az Életünk története ma esti adásában. A sztárpárt nagyon felkavarta, amikor szembesültek azzal, miként néznek majd ki 25 és 40 év múlva – derült ki a Fókusz riportjából

Gáspár Laci

Gáspár Laci felesége, Niki rettegett az öregítéstől – Forrás: Fókusz – videó

Nem tudom, mennyire fogok örülni, amikor meglátom magam 90 évesen” – nyilatkozta még a műsor előtt Niki. Párja, Gáspár Laci azonban vigasztalta. “Nem maradunk úgy. Nagy dolog, hogy utána visszafiatalítanak, mert amikor tényleg öreg leszel, ezt már nem tudod megcsinálni. Ennek örülni kell” – jelentette ki az elmúlt években sokat fogyó énekes a különleges időutazásra várva.

A Gáspár házaspár a legféltettebb titkairól is beszélt Friderikusz Sándornak. Azt is elmondták, hogy a 8 éve tartó kapcsolatukra jellemző harmónia már a kezdetektől megvolt köztük. 

58 évesen is ugyanilyen jó alakja lesz. (…) 58 évesen a Nikinek még jó nőnek kell lennie, biztos” – tippelte az Álarcos énekes Nyomozója. “Lacikám nagyon jól fog kinézni” – prognosztizálta a neje.

Olvass még az Életünk történetéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top