nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin és Borbély Alexandra az Életünk történetében

“Ott volt a családom az arcomon” – Borbély Alexandrának színészként is nagyon sokat adott, hogy láthatta magát idősen

A 34 éves színésznő számára nagy élmény volt az Életünk történeté-ben való szereplés.

Újabb sztárpár vág bele vasárnap este Friderikusz Sándorral egy különleges időutazásba. Nagy Ervin és Borbély Alexandra azt mondják, Friderikusz miatt vállalták el az Életünk története című műsorban való szereplést, és azt, hogy őszintén beszélnek neki életük legféltettebb titkairól is.

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra igazából félt meglátni magát idősen – Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Borbély Alexandra bevallotta az RTL Reggeli-ben, hogy azt érezte a műsor végére, hogy sokkal többet kapott az Életünk történeté-től, mint amennyit várt, sőt színészként is nagyon sokat adott számára, hogy láthatta magát idősen.

Megnéztem azt a kis videót, amit küldtek erről a műsorról külföldről, és én bekönnyeztem. Szerintem nagyon furcsa, de azt gondolom, hogy azért, mert színész vagyok, szakmailag nagyon érdekel. És amikor megláttam magam idősen, akkor rögtön úgy éreztem: most szeretnék eljátszani így egy filmet. Sokkolt. Ami még nagyon szép volt és különleges, az, hogy ott volt a családom az arcomon” – mesélte a 34 éves színésznő, aki igazából félt meglátni magát idősen.

Olyan volt, mint egy furcsa bepillantás a jövőbe. Volt benne valami kis bűnös érzés, hogy ezt talán nem szabad. Félelmetes is volt egy kicsit, főleg az Ervin. Szóval nagyon nagy élmény” – árulta el Borbély Alexandra.

Olvass még az Életünk történeté-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top