nlc.hu
Sztárok

Rácz-Gyuricza Dóri véleménye

Kiakadt Rácz Jenő felesége: „Amikor a szerelmedet bántják, az elviselhetetlen”

Nem csitulnak a kedélyek a Sztárbox mérkőzése óta.

Rácz Jenő és Istenes Bence vasárnap esti mérkőzésének eredménye megosztja az internetezőket. Vannak, akik a séfnek adnak igazat, mások a műsorvezetőnek. Bár véleménye mindenkinek lehet, a két híresség életének egyik legfontosabb személyei szerint egyesek túlzásokba esnek. Bence párja, Adél a mérkőzés után úgy érezte, nincs igazság, és nem így kellett volna történnie a dolgoknak, ám mindenben a tévés mellett áll és nem tartja tisztességesnek, ahogy a kommentelők bántják Bencét. Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri egy korlátozott ideig megnézhető Instagram-sztoriban beszélt arról, hogy viseli a szerelmét ért támadásokat.

„Amikor a szerelmedet bántják, az elviselhetetlen. Ha fizikailag, ha lelkileg érik az ütések, azt én is megérzem. Jenő nemcsak életem szerelme, de egy példaértékű férfi, séf, üzletember, sportoló, apa. Legszívesebben mindenkit bevinnék a ringbe megvadult oroszlánként, aki a szájára veszi! De ez nem az én harcom. Én hátország vagyok most, hogy Ő jól legyen, hogy toljam, támogassam, tűzön-vízen át! Ne felejtsd, amiket kimondasz, vagy leírsz, téged minősít! Főleg vadidegenektől, meg kamuprofiloktól. Ha ideges vagy, fuss inkább egy kört” – írta az anyuka. 

Rácz Jenő és felesége Rácz-Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra (Fotó: Trenka Attila)

Istenes Bence szerint hatalmas öngólt rúgott múlthéten, amikor megosztott egy gyűlöletkeltő bejegyzést Instagram-oldalán, melyben arra biztatták, verje meg Rácz Jenőt a vasárnap esti Sztárboxban. A séf videóban reagált a posztra, amiben ő rasszizmust vélt felfedezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top