nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő a nemzetközi bokszgáláról

Rácz Jenő Istenes Bence nemzetközi bokszolásáról: „Ki van éhezve, hogy valamilyen eredményt érjen el”

Meglepő, de egészen más véleménnyel van, mint egy évvel ezelőtt.

Bátran kijelenthetjük, Rácz Jenő és Istenes Bence nem lettek kebelbarátok a tavalyi Sztárboxban. A műsorvezető kisebbségi poénokat sütött el a mérkőzés előtt, ami miatt egy emberként támadt rá az internet. A séf ezt kihasználva, szintén beleállt ellenfelébe.

Rácz Jenő és Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

A helyzeten nem segített, hogy Istenes az összecsapásuk után burkoltan közölte, a bírók a korábbi vitájuk miatt hozták ki győztesnek a séfet. A műsor végére viszont a nyilvánosság előtt békült ki a két híresség. Miután Molnár Áron kiütötte a ringből Jenőt, elárulta, ugyan rendezték konfliktusukat Bencével, nem lettek országos cimborák. A jelenlegi állóvizet most Áron zavarta fel, ugyanis kijelentette a nem megfelelő pénz és Hajdú Péter személye miatt nem indul a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen. Helyette Istenes Bence fog. 

Meglepő, de a séf ténylegesen félre tette sérelmeit, és pozitívan nyilatkozott Bencéről és az előtte álló megmérettetésről.

Nem tagadom, kicsit azért irigykedem rá. De azt gondolom, neki tényleg szüksége van arra, hogy megmutathassa, mire képes. Már tavaly is látszott, hogy mennyire technikás, rengeteg időt és energiát ölt a felkészülésbe. Mondhatni, ki van éhezve, hogy valamilyen eredményt érjen el. Szüksége van a pozitív visszajelzésre, és ez most számára egy új esély

 – mondta a story.hu-nak Rácz Jenő. 

Ezt olvastad már?

Újra boxol Rácz Jenő

Ez is érdekelhet Rácz Jenő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top