nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence elmondta, milyen érzések vannak benne

Istenes Bence: „Amikor az Instagram-sztori kikerült, aláírtam a halálos ítéletemet”

Simán belemenne egy visszavágóba, ha azt tényleg csak a bokszról szólna.

Istenes Bence hatalmas öngólt rúgott múlthéten, amikor megosztott egy gyűlöletkeltő bejegyzést Instagram-oldalán, melyben arra biztatták, verje meg Rácz Jenőt a vasárnap esti Sztárboxban. A séf videóban reagált a posztra, amiben ő rasszizmust vélt felfedezni.

A műsorvezető azonnal bocsánatot kért, de sajnos sem az internet, sem az emberek nem felejtenek. Vasárnap Rácz Jenő pontozással legyőzte Bencét a ringben, ám ő nem ért egyet az eredménnyel. Szerinte csak azért győzhetett a séf, mert sokat szabálytalankodott, ráadásul a bírók inkább az előzményeket tekintették. Felháborodása oly mértékű volt, hogy még kezet fogni sem volt hajlandó Jenővel az eredményhirdetés után. Ezt persze később azzal magyarázta, ordenáré dolgokat üvöltött a fülébe Jenő. Erre azóta mindketten máshogyan emlékeznek. 

Istenes Bence

Fotó: Trennka Attila

Jenő az rtl.hu-nak kijelentette, nem hajlandó megbocsátani a műsorvezetőnek, amíg azt nem érzi, őszinte lenne a sajnálata, és nem csak a kifogásokat keresné. Bence most a Reggeliben mondta el, milyen érzések kavarognak benne, és ha lehetősége lenne, újra ringbe szállna-e ellenfelével. 

„Cikáznak a gondolatok folyamatosan a fejemben, próbálom helyretenni, mi miért történik. Nem azzal foglalkozom, miért így történt, hanem hogy miért történtek a dolgok, az egész, a botránnyal, az Instagram-sztoritól elkezdve egészen addig, hogy ezt a meccset pontozással elvesztettem. Mindennek oka van, én abban hiszek. Nem bánok semmit” – magyarázta Bence, akinek ez arra is jó volt, hogy felmérje, kik az igaz barátai, ugyanis csak néhányan voltak, akik felhívták, hogyan érzi magát és mi történt, míg sokan felültek a gyűlöletcunamira és folyamatosan beletaposnak a lelkébe. Mint mondja, szívesen benne lenne egy visszavágóban, ha az tényleg a bokszról szólna, mert szerinte ez a mérkőzés másról szólt, bár elismeri, ez az ő hibája. 

Ezt követően kitért arra is, hogyan érte az, ami a ringben történt, ahol volt nem kevés szájalás. „Nem zavart semmi, tényleg. Ahogy mondja, egy kis mocsok benne van ebben a sportban. Még a szájalás sem érdekelt volna, ha három nappal ezelőtt nem csinál ugyanilyen dologért egy óriás botrányt, és kiáll, hogy ilyet nem lehet csinálni, nem fér bele, gyűlöletkeltés, kirekesztés…

Már bocsánat, a cigányozás miben más, mint a b*zizás a ringben? Szerintem a kettő ugyanaz. Én adtam a kést a kezébe azzal, hogy ez az Instagram-sztori kikerült, igazából csak magamra haragudhatok. Amikor az az Instagram-sztori kikerült, aláírtam a halálos ítéletemet és ezen a meccsen én nem nyerhettem.

A műsorvezető tartja magát ahhoz, semmit nem csinálna másként, és tudja, minden okkal történik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top