nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és Rácz Jenő kommentek

Kommentekben folytatódott Istenes Bence és Rácz Jenő harca: „A stílus maga az ember”

Vajon mikor ér véget az acsarkodás?

Már most azt mondják, vasárnap lezajlott a Sztárbox legnagyobb mérkőzése, melyen Istenes Bence és Rácz Jenő küzdöttek meg. Az ő összecsapásuk valójában már napokkal korábban elkezdődött, ugyanis sokan nem nézték jó szemmel, hogy másfél héttel ezelőtt a séf kiütötte a ringben Kabát Petit. 

A feldühödött nézők azonnal megrohamozták a műsorvezető közösségi oldalait és elárasztották kommentekkel, melyekben arra biztatták, verje meg jól Jenőt.  Bence óriásit hibázott, amikor ezeket egy kollázsba szedve megosztotta, és még jót is nevetett rajta. Az csak később esett le neki, hogy nem csak gyűlöletkeltő, de rasszista üzenetek is voltak abban, amit megosztott. Jenő egy videóban reagált, miszerint Bence emberileg elásta magát nála. A műsorvezető ugyan bocsánatot kért, de úgy érezte, jogtalanul állt belé olyan sok ember, amiért egyetlen hibát elkövetett. 

Rácz Jenő és Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

Nem meglepő tehát, hogy vasárnap este nemcsak a ringben, a nézőtéren és a tévé előtt is forrtak az indulatok. Jenő és Bence nemcsak komoly ütésekkel sorozták egymást, hanem vicsorogtak és egymást fülébe suttogva hergelték a másikat. Arra, hogy ki, mit mondott, mindketten másként emlékeznek. A nézők viszont annyit láttak, miután kihirdették, hogy pontozással Rácz Jenő nyerte a mérkőzést, Istenes elfordult és ingatta a fejét, miszerint nem szeretne vele kezet fogni. Héder Barnának ezt azzal indokolta, hogy Jenő ordenáré dolgokat üvöltött a fülébe, mire a közönség egyöntetűen fújolni kezdett. 

Istenes Bence és Rácz Jenő

Fotó: Schumy Csaba

A két médiaszemélyiség harca itt nem ért véget. Az internet, ahogy a celebvilág is, szinte kettészakadt, mindenki máshogy látta a mérkőzést, máshogy látta az ellenfeleket és senki sem bírja ki, hogy ne ossza meg a véleményét. 

Schobert Norbi kezdte, akinek pár héttel ezelőtt Istenes Bence a ringben legyőzte fiát. Most Jenővel osztott meg egy közös fotót, melyhez ezt írta: „Gratulálok, Jenő Barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy Bullying díjat még nyerhet!”

A fitneszguru bejegyzéséhez elképesztő mennyiségű komment érkezett, melyeknek a nagy része nem osztozik az ő véleményén. Szerintük csak azért szurkolt a séfnek Norbi, mert Bence ellen kapott ki a fia. A kommentelők nagy többsége valószínűleg nem tudja, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka évek óta jó barátságot ápol a séffel és feleségével, Dórival. Talán ennek fényében nem meglepő, Rubint Réka is megosztotta az örömüket, hogy Jenő nyerte a meccset.

Bajnok vagy Jenő! Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! … van igazság …

 – olvasható Réka posztjában, melynél már Istenes Bence kedvese, Csobot Adél sem bírt elmenni szó nélkül. 

Hát minden van, csak igazság nem

 – válaszolta Adél a fitneszladynek, melyre több száz reakció érkezett. Nehéz lenne felsorolni, és talán nem is érdemes, hiszen a két tábor sokszor nyomdafestéket nem tűrően hergeli egymást. A kommenteket ITT lehet megtekinteni. 

Nagy Zsolt az RTL Reggeli vendége volt hétfőn Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor kapcsán. Hiába a fő téma a rendkívül izgalmas reality volt, a színész elmondta, nézte az előző esti meccset, majd ki is fejtette a véleményét. 

„Ha belépsz a szorítóba, fel kell készülnöd arra, hogy el is veszítheted ezt a játékot, és azt férfiként, emberként kell viselned. Meg kell hajtanod a fejed, gratulálnod kell a másik embernek, el kell fogadnod azt a kezet, amit nyújt, hogy bocsánatot kérek. Mert ez erről is szól: ott a szorítóban sok minden megtörténhet. Szerintem nem tudta viselni Istenes ezt a vereséget méltóképpen. Így nagyon csúnya lezárni egy ilyen küzdelmet, még ha a pontozóbírók be is nézték volna. És akkor mi van?! Ez is egy játék. Szépen fölkészült mindenki, mindenkinek ugyanannyi ideje volt. Elméletileg mindenki amatőr. Engem is hívtak, de megmondtam, van versenyző múltam, nem mennék bokszolni” – magyarázta a színész. 

A redditen szintén özönlenek a kommentek. Sokan évekkel ezelőtti videókkal jönnek elő, melyek Rácz Jenőt tüntetik fel rossz fényben.

Sőt, egy zárt Facebook-csoportban még Baukó Éva is kifejtette a véleményét, ami szintén rasszista, ezért csak annyit idéznénk belőle, bár úgy gondolja, Istenes Bence stílusa ripacs, Jenő kijátszotta a kisebbségi kártyát, mellyel a fél országot megetette. 

Pár visszafogottabb kommentet viszont szívesen megosztunk veletek:

„Várom a következő bocsánat kérő nyilatkozatot Istenes Bencétől… Ez a srác kb. mindent nyilvánosan megbán, miután szembesül vele, hogy még a követői is lehurrogják. Méltatlan volt a viselkedése a Sztárbox végén. Veszíteni tudni kell, illik. De pökhendi és hunyoros volt, no meg baromi sértett. A stílus maga az ember, rém sablonos hasonlat, de itt most igaz.”

„Nem kell bocsánatot kérnie. Az egész egy hihetetlenül felfújt, álszent dolog. Mert ugye Magyarország olyan csodás hely, hogy soha senki nem ejtette ki azt a szót , amiért most megy a nagy rasszista jelző. Gondolom, az étteremben is mindenki nemzetiségi pecsenyét kér. A Jenő oldalán ugyanúgy szidták a Bencét, csak a Jenő nem csinált belőle kollázst, viszont vérprofin belengette a rasszista, gyűlöletkeltő kártyát. És lám, be is jött neki. De ne felejtsük el, hogy Jenő volt, aki a rádióban először azt mondta, hogy annyi olyan üzenetet kap, hogy üsse ki Bencét, hogy ez a meccs már nemzeti ügy. Erre volt a Bence válasza a kollázs….”

„Duma, bevallotta, hogy ő rakta fel, Jenő jobb volt, Bence sunyi alak nincs benne gerinc, hogy elismerje, könnyebb vádaskodni, nem is vártunk mást tőle. Szánalmas bohóc.”

„A Járai Máté (2020 Nyerő Páros – szerk.) incidens nagyon jó példa arra, hogy Jenő milyen jellemtelen ember. A műsor után nem volt hajlandó vele egy stúdióban szerepelni. De utána lett az a pénz, amiért kötényt adott neki. Mert remélem, senki nem annyira vak, hogy azt hitte, Jenőt megszállta a Szentlélek és megbocsátott.”

Tegnap késő délután Istenes Bence szűkszavúan reagált Instagram-oldalán a vasárnap esti bokszra. 

„Nehéz összefoglalni pár mondatban, ami bennem van, úgyhogy jön egy extra IstenEst rész erről a kövi hetekben… Addig is köszönöm azt a sok támogatást és szeretetet, amit kaptam tőletek.”

Természetesen a műsorvezető bejegyzése is tele van megjegyzésekkel, bár ott leginkább az ő védelmére keltek celebbarátai és rajongói is. Ha van kedvetek, kommentben áruljátok el, ti melyik tábort erősítitek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top