nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő nem bocsájt meg Istenes Bencének

Rácz Jenő: „Szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse”

Szerinte Bencének nem őszinte a bocsánatkérése.

Nem csitulnak a kedélyek Rácz Jenő és Istenes Bence körül. Habár azt gondolhattuk, vasárnap véget ér a háborúzás, amikor ringbe szálltak a Sztárboxban. A séf hiába győzte le a műsorvezetőt, az indulatok továbbra is forrnak. 

A kettejük között kialakult fesztültség egyértelműen Istenes kárára írható, hiszen ő volt az, aki egy kommentekből összerakott fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyben a „verd meg jól Jenőt” volt a legfinomabb megszólalás. Bence bejegyzése nemcsak gyűlöletkeltő, de rasszista is volt. Jenő, amikor erről tudomást szerzett, üzent a műsorvezetőnek, hogy ilyet egy médiaszemélyiségnek nem illik tennie. Természetesen Bence bocsánatot kért azonnal.

Rácz Jenő és Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

A ringben mégis úgy tűnt, nem szent a béke közöttük. A boksz erőszakos volt, folyamatosan vicsorogtak egymásra és állítólag ordenáré dolgokat súgtak a másik fülébe. A műsorvezető még addig is lesüllyedt, hogy az eredményhirdetés után nem volt hajlandó kezet fogni ellenfelével… Erre azt mondta, csak mert a séf nagyon csúnyákat mondott neki

Az rtl.hu megkérdezte Jenőt, hogyan állnak most és elfogadta-e a műsorvezető bocsánatkérését. 

„Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért nem tudom teljesen átérezni Bence őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Túlságosan el vagyok fáradva ahhoz, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal. Két étterem és a családom mellett – plusz egy harmadik étterem mellett, amit nemsokára nyitok – elfáradtam. Az elmúlt hat hónapban majdnem hét napot edzettem minden héten. Ehhez lelkileg már nincs erőm. Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond, nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget” – magyarázta a séf. 

Ugyan, Istenes Bence valóban hibát követett el, amikor megosztotta azt a sok negatív üzenetet, de nem ez lenne a történelemben az első, hogy Rácz Jenő nyilvános vitába keveredik valakivel. Három évvel ezelőtt annyira összebalhézott Járai Mátéval a Nyerő Páros forgatásán, hogy sokáig egy stúdióban sem volt hajlandó vele lenni. Ki tudja, a séf ezúttal meddig fogja húzni a viszályt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top