nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő Járai Mátéról

„A békülés még várat magára” – Rácz Jenő nem szeretne ráhangolódni Járai Mátéra

A Michelin-csillagos séf hosszú idő után újra megszólalt a Reggeli műsorvezetőjével kialakult konfliktusával kapcsolatban.

Rácz Jenő és Járai Máté viszonya két évvel ezelőtt a Nyerő Párosban mérgesedett el. A két sztár azóta sem áll szóba egymással, olyan szinten, hogy amikor a séf az RTL Reggeli vendége volt, Máté nem lehetett bent a beszélgetés alatt. Most, hónapokkal később viszont kénytelenek szembenézni egymással, ugyanis Máté szerepelni fog a Konyhafőnök VIP legújabb évadában. 

Rácz Jenő

Rácz Jenő (rtl.hu)

„Amikor meghallottam, hogy a Járai Máté jön a versenybe, akkor nagyon meglepődtem. Vegyes érzéseim voltak, megvan a mi kis hátterünk. Volt egy előzmény, ami ezt a kapcsolatot erősítette vagy éppen gyengítette, de inkább az utóbbit mondanám – mesélte a séf az rtl.hu-nak adott interjújában. – Muszáj lesz zsűritagként viselkednem és helytállnom, és ugyanezt várom a Mátétól. Aggódom is emiatt, hogy mi lesz, nem vagyok biztos benne, hogy gördülékenyen fog menni. Most nem tudom elképzelni, hogy rá tudok hangolódni és nem is szeretnék. Elsődlegesen ne menjünk túl messzire, a nagy békülés még várat magára.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top