nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: kiesett Járai Máté

Járai Máté sírva búcsúzott Rácz Jenőtől A Konyhafőnök VIP-ben, összeállt a Top3-as mezőny

Könnyeivel küzdve hagyta el a konyhát a színész.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában a 4 versenyzőnek már az utolsó tartalékaikat kellett mozgósítani, hogy bebizonyítsák: ott a helyük a Top3-ban.

Az első feladat során Sárközi Ákossal kellett tartaniuk a tempót, ugyanis a séffel szimultán kellett elkészíteniük egy főételt. Ripli Zsuzsi a kék csapat utolsó versenyzőjeként igyekezett pontosan lemásolni mentora mozdulatait, aminek eredményeképpen az egyik legszebben sikerült tányér lett az övé. 

A második főzés során Járai Máté nehéz helyzetben találta magát, amikor gesztenyéből kellett elkészítenie egy főételt és egy desszertet is, mert úgy érezte, hogy ehhez az utolsó tartalékait kell bevetnie. A színésznek – aki igencsak elfáradt az előző hetekben – minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy tartani tudja a tempót az ellenfeleivel.

A galériára elsőként Dobos Evelin, majd Kardos Eszter mehetett fel, őket pedig Ripli Zsuzsi követte. A versenyt így Járai Máténak kellett elhagynia.

Járai Máté,

Járai Máté számára ért véget A Konyhafőnök VIP – Fotó: Sajtóklub

„Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?” – Járai Máté sírva búcsúzott Rácz Jenőtől.

Járai Máté,

Barátként vált el Járai Máté és Rácz Jenő – Fotó: Sajtóklub

A színész könnyes szemmel állt a zsűri előtt, mert élete egyik legszebb élményével gazdagodott a műsorban: nemcsak rengeteget tanult a gasztronómia világáról, de Rácz Jenővel is sikerült elásniuk a csatabárdot, így barátként köszöntek el egymástól.

Járai Máté és Rácz Jenő viszonya nem volt mindig zökkenőmentes, azonban a Döntő hetére olyan kapcsolat alakult ki köztük, ami felülírta minden múltbéli vitájukat. A színész örömkönnyekkel a szemében köszönt el a séfektől és a műsortól, ami egy életre szóló élményt adott neki.

A Konyhafőnök VIP Top3-as mezőnye:

Kardos Eszter, Dobos Evelin és Ripli Zsuzsi (b-j) között dől majd el, ki nyeri meg A Konyhafőnök VIP-t - Fotó: Sajtóklub

Kardos Eszter, Dobos Evelin és Ripli Zsuzsi (b-j) között dől majd el, ki nyeri meg A Konyhafőnök VIP-t – Fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top