nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő megjegyzést tett Járai Máté ételére

A Konyhafőnök VIP: „Nem tudsz megsérteni ezzel” – Rácz Jenő megjegyzést tett Járai Máté tálalására

Csak csipkelődnek.

Járai Máté is szépen halad A Konyhafőnök VIP döntőjében. Habár korábban sokan aggódtak, hogyan fog kijönni egymással a színész és Rácz Jenő, mivel évekkel ezelőtt volt egy konfliktusuk, amit egészen idáig cipeltek, a műsor folyamán ezt sikerült letenniük és a képernyőn úgy tűnik, egészen jó viszonyuk lett. 

Járai Máté

Járai Máté

Persze, a séf örömmel tornáztatta meg Mátét, amikor Dobos Evelintől ezt a hátráltatást kapta, de ma már csak inkább szívják egymás vérét. Így volt ez a tegnapi adásban is, amikor a zsűrik elengedték a versenyző kezét és rábízták teljesen az étel tálalását. Jenő a kóstolásnál pedig egyből egy beszólással indított. 

„Ez olyan, mint XIV. Lajos kertje – mondta Jenő, mire a színész azt felelte, igyekezett követni az instrukciót, hogy férfias legyen a tányérja, a többiek hozzátették, a kertészet igenis férfias. Jenő ezzel nem értett egyet, szerinte ez egy átmeneti dolog, de Mátét ez nem sértette meg. – Tökéletes! Köszönöm a bókot, nem tudsz megsérteni ezzel.”

A séf persze mosolyogva mondta, nem is állt szándékában megsérteni Mátét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top