nlc.hu
Sztárok

Járai Máté úgy érezte, Rácz Jenő csak hátráltatja

Járai Máté úgy érezte, Rácz Jenő ki akarta ejteni A Konyhafőnök VIP-ből

Nagy szóváltásba került egymással Jenő és Máté.

Járai Máté és Rácz Jenő kapcsolata évekkel ezelőtt romlott meg, ezért sokan azt gondolták, most, hogy ismét szembenéznek egymással A Konyhafőnök VIP-ben, csak csetepatéra lehet tőlük számítani. Erre utalt a séf első megnyilvánulása is, miszerint nem gondolja azt, hogy itt szó lenne békülésről. Végül mégis rendeződni látszottak a dolgaik, amikor Jenő Máténak adta a köpenyt múlt hét pénteken

Rácz Jenő és Járai Máté

Rácz Jenő és Járai Máté

A legutóbbi adásban azonban kicsit összekaptak. A színész teljesen kiakadt, mert azt érezte, hogy a séf ellene fordult, és személyes ügyeként kezeli, hogy kiejtse a versenyből. Míg Máté úgy vélte, hogy mentora a vesztét akarja, Jenő csak segíteni próbált. 

Jenő, ne haragudj, de most segíteni akarsz nekem vagy hátráltatsz? – fakadt ki Máté a séfnek, aki azt felete, hogy hisztizik és szándékosan akar magának rosszat. – Lehet, ma érzékenyebb vagyok, másként hatnak rám a dolgok. Lehet kritikával illetni, de azt éreztem, a kákán is csomót keres.

Fördős Zé és Sárközi Ákos igyekeztek bíztatni séftársukat, hogy Máté hangulata ellenére próbáljon meg neki segíteni, de ő erre is csak azt mondta, azt érzi, Jenő azt szeretné, essen ki a játékból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top