nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél a Sztárbox után

Csobot Adél nyíltan kiállt Istenes Bence mellett

Kifejezte támogatását.

Az Istenes Bence és Rácz Jenő meccs miatt hangos a sajtó, illetve az internet. Mindenkinek van véleménye a történtekről, Brasch Bence finoman meg is jegyezte, hogy a boksz szakértők országa lettünk. A két versenyző már a mérkőzés előtt is összerúgta a port, a séf győzelme után pedig szintén elindult a szócsata. A kommentelők is alaposan beleálltak a két versenyzőbe, akiknek már a családja sem bírja elviselni a szerettüket ért támadásokat. 

Csobot Adél most az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, mellyel egyértelműen jelezte, melyik oldalán áll. „Ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?” – írta a közös kép mellé Bence kedvese.

Hogy áll most az ügy?

Rácz Jenő az rtl.hu-nak kijelentette, nem hajlandó megbocsátani a műsorvezetőnek, amíg azt nem érzi, őszinte lenne a sajnálata, és nem csak a kifogásokat keresné. Bence a Reggeliben mondta el, milyen érzések kavarognak benne, és ha lehetősége lenne, újra ringbe szállna-e ellenfelével. 

„Cikáznak a gondolatok folyamatosan a fejemben, próbálom helyretenni, mi miért történik. Nem azzal foglalkozom, miért így történt, hanem hogy miért történtek a dolgok, az egész, a botránnyal, az Instagram-sztoritól elkezdve egészen addig, hogy ezt a meccset pontozással elvesztettem. Mindennek oka van, én abban hiszek. Nem bánok semmit” – magyarázta Bence, akinek ez arra is jó volt, hogy felmérje, kik az igaz barátai, ugyanis csak néhányan voltak, akik felhívták, hogyan érzi magát és mi történt, míg sokan felültek a gyűlöletcunamira és folyamatosan beletaposnak a lelkébe. Mint mondja, szívesen benne lenne egy visszavágóban, ha az tényleg a bokszról szólna, mert szerinte ez a mérkőzés másról szólt, bár elismeri, ez az ő hibája. 

Csobot Adél, Istenes Bence (2)

Csobot Adél Istenes Bence mérkőzésén. (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top