nlc.hu
Sztárok

Istenes Bencének elképzelhetetlen már a budapesti élet

Istenes Bencének elképzelhetetlen már a budapesti élet

Imádják a balatoni életet: Csobot Adél és Istenes Bence videóban mesélte el, hogyan érzik magukat új otthonukban és milyen számukra a vidéki lét.

Csobot Adél és Istenes Bence kutyasétáltatás közben meséltek arról, hogyan alakul most balaton-felvidéki otthonuk sorsa és hogyan érzik benne magukat. Mint elmondták, már tudják, mennyire naivak voltak, amikor azt gondolták, hogy amint készen van a ház, már nincs is más dolguk, mint hátradőlni, mint élvezni – ehhez képest gyorsan kiderült számukra, hogy legalább annyi még a feladat, mint amennyi előtte volt. A házat már birtokba vették, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok, hónapról-hónapra haladnak a berendezéssel, és cseppet sem bánják ezt, sőt örülnek neki.

“Szerintem baromi jó, hogy nagy finoman, mondhatni nagyon komótosan haladunk, mert mindennek lehet örülni –  fejtette ki Adél. – Mindenre időt kell hagynunk és megélni!” Bence pedig hozzátette, hogy bár nagyon sok feszültséggel jár egy építkezés, nagyon örül neki, hogy náluk nem fordult elő semmilyen horrortörténet vagy rendkívüli esemény.

“Itt meg szoktam állni, nézem a tájat és hálás vagyok – mutatta meghatódva vlogjuk legújabb videójában a műsorvezető a csodálatos panorámát. – Itt lakunk, érted? emberek nyaralni jönnek ide, nekünk pedig az életünk része, hogy ezt láthatjuk!” Elmondásuk szerint annyira imádják a Balatonon töltött időt, hogy tömbösítik budapesti tennivalóikat, így törekednek arra, hogy minél ritkábban kelljen a fővárosba utazniuk. Mai fejjel pedig teljesen elképzelhetetlennek érzik a budapesti életet, mert úgy érzik, hogy a nyugalom, a tiszta levegő, a kedves emberek és a lelassult környezet mindaz, ami az ő legnagyobb vágyuk, azt pedig maradéktalanul megkapják új otthonukban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top