nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél háza

Íme Istenes Bence és Csobot Adél balatoni álomotthona

Videón mutatták meg a mesés ingatlant.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Istenes Bence és Csobot Adél vlogsorozatban mutatják be Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezését. Bár a család már beköltözött a vidéki otthonukba, továbbra is felújítás alatt áll. Vlogjuk legújabb részében Bence és Adél megmutatták, mi készült már el a lakáson belül. Gyerekek, csoda történt! Konkrét csoda, mutatom: elkészült a konyha! Én ezt el se hiszem. Kettő hónap után ki tudunk pakolni végre! – mondta a felvételen a műsorvezető, majd tartottak egy kisebb körbevezetést a rajongóiknak. 

Íme a videó:

A páros emellett elárult még pár részletet a mindennapjaikról. Kiderült például, hogy végeztek a szobafestők, bekerültek a beltéri ajtók, a térelválasztók, illetve a belső párkányaik és a gardróbjuk is. A villanyszerelőnek kell még beüzemelnie pár lámpát, néhány bútor is érkezik még, de a többi dolog már mind elkészült. Pezsgőt még nem bontanak, megvárják, míg minden a helyére kerül. 

Istenes Bence és Csobot Adél

Istenes Bence és Csobot Adél (Fotó: RTL)

Egyébként a nagy kerttel rendelkező, emeletes házba azonnal beleszerettek, és az sem ijesztette meg őket, hogy a harmincéves ingatlan felújításra szorult. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top