nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél élete

Csobot Adél így éli a mindennapjait Istenes Bence mellett

A műsorvezető úgy érzi, hogy párja és gyermekeik is a tenyerükön hordozzák.

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere és két fiú boldog anyukája. Istenes Bencével való kapcsolata is szóba került, akivel több mint egy évtizede alkotnak egy párt. „Kettőnk kapcsolata, egysége nemcsak erős, de mindketten tudunk a másikért áldozatot hozni, támogatjuk egymást, és a másik kiteljesedését is ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a sajátunkat” – mondta a lapnak Adél.

Hozzátette, hogy a közös célok eléréséhez elengedhetetlen a kiváló logisztika. „Egy erős, stabil, biztonságos fal vesz körül minket. Ebbe beletartozik a szűk családunk, a szüleink és azok a hozzánk közel álló személyek, akik a hétköznapokon mellettünk vannak, segítenek. Na és persze egy hihetetlen logisztika és időbeosztás, ami számomra és Bence számára is lehetővé teszi, hogy a közös családunkon kívül a saját álmainkat és munkáinkat is meg tudjuk valósítani. Ha van titok, akkor az biztosan ez a nagy egész” – nyilatkozta a műsorvezető/énekesnő.

Adél fiatalon lett anyuka, egyik fia már hét-, a másik ötéves. „Leírhatatlan érzés, ahogy az apukájukkal együtt a tenyerükön hordoznak. Olyat adnak, amit semmi más az életemben. Az anyaság mindig is ott volt a terveim között, de álmomban sem gondoltam volna, hogy az élet ennyi örömmel fog megajándékozni általuk. A fiaim a legnagyobb tanítóim.”

Csobot Adél, Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Csobot Adél jövőre tölti be a 30. életévét, de néha még mindig 23 évesnek érzi magát. „Érdekes, de évek óta olyan, mintha egy évben lennék, egy élethelyzetben. Mindig igyekeztem úgy élni az életemet, hogy ne hasonuljak meg, hogy azt tegyem, amit tényleg én akarok. Ha visszamehetnék az időben, akkor a 18 éves önmagamnak is biztosan azt mondanám, hogy ne félj önmagadat adni és önmagad lenni, mert ezzel sosem lőhetsz mellé” – mondta az idő múlásáról Csobot Adél.   

Ez is érdekelhet Csobot Adél Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top