nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél digitális fotói

Így néz ki Csobot Adél AI-verziója

Az énekesnő egy friss interjúban azt is elárulta, használ-e Instagram-filtert.

2023 júliusában Csobot Adéllal a címlapján debütál a Marie Claire első digitális lapszáma, amely – Magyarországon először – AI technológia segítségével készült. A különleges kísérlet során az énekesnőről először valódi stúdiófotók készültek, majd egy szoftver segítségével választották ki a leginkább illeszkedő képvariációt. Az alkotók – Békefi Eszter művészeti vezető és Demeter Vanda fotós – célja a képalkotásban rejlő lehetőségek kihasználása és az AI etikus használata volt. Címlap technológiának a Midjourney szoftvert alkalmazták, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb online text-to-image AI szolgáltatás. A fotók mellé egy interjú is készült, melyben a vidékre költöző híresség elárulta, hogy filterezi-e a képeit.

„Egyértelműen anélkül. Szeretem a szép, esztétikus dolgokat, tisztában vagyok vele, hogy számomra mi előnyös, és igyekszem ezt szem előtt tartani, amikor kisminkelem magam vagy felöltözöm, de nem akarok másnak látszani, mint amilyen vagyok” – mondta Adél, majd a mindennapjairól mesélt.

Csobot Adél

Csobot Adél (Fotó: Marie Claire)

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy túl sok időm van magamra, de pontosan tudom, hogyha nem töltök vissza, akkor nem lesz honnan adnom, ezért tudatosan odafigyelek arra, hogy legyen lehetőségem kikapcsolódni. A jóga mindig segít, hogy elengedjem a stresszt, és ha már a nyári napfordulót említetted, mesélnem kell a tegnapi élményemről: részt vettem Szemző Fruzsina, az Amazon Rising alapítójának napforduló ceremóniáján, ami egyszerűen fantasztikus volt. A szertartáson, amelyen egy különleges mozgásformát gyakoroltunk és meditáltunk is, szinkronba került a testünk és a lelkünk, és ez nekem rengeteg energiát adott. Na meg igyekszem a mindennapjaimba is csempészni egy kis énidőt: az esti arcápolási rutinom nem hosszú – arctisztítás után csak egy hidratálókrémet és egy szérumot teszek fel –, de annak szeretem megadni a módját. A reggeleim két kisgyerek mellett néha kaotikusak, ám hála néhány ájurvédikus rituálénak valamelyest sikerül a harmóniát teremteni. Ilyen például a szájöblítés olajjal és a meleg víz ivása.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top