nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea AI fotói

Felismerhetetlenre retusálták Vajna Tímeát – Fotók

Az özvegy új képei sokakat megleptek.

Az Epik nevű alkalmazás nagyon népszerű az utóbbi időben, főleg a közösségi oldalakon. A program segítségével gimnáziumi évkönyvek mintájára lehet átalakítani a fotókat a mesterséges intelligencia segítségével. Vajna Tímea, azaz most már Palácsik Tímea is kipróbálta a dolgot, aztán közzétett pár felvételt az Instagram-oldalán. A követők nem voltak elragadtatva az eredménytől. „Én soha nem ismertem volna fel, ha nem írtak volna oda a nevet. Szét van plasztikázva mindene!” – írta például egy kommentelő, aki valószínűleg nem látta, hogy egy alkalmazással készült fotókról van szó. Kattints ide a képekért! 

De hogyan vélekedik Vajna Tímea a saját megjelenéséről?

„Magánemberként smink nélkül is vállalom az arcomat, nincs mit szégyellnem rajta, azonban egy kis szempillaspirállal és pirosítóval azért jobban érzem magam. Stylistom nincs, magam döntök arról, mikor mit viselek. A hivatalos eseményeken állandóan fotóznak, és ha kétszer felveszem ugyanazt a ruhát, akkor kapom a megjegyzéseket, de ez egy nagy társadalmi hülyeség. Miért is ne vehetném fel többször ugyanazt a ruhát? Így aztán állandó forgásban van a ruhatáram” – nyilatkozta még 2015-ben az üzletasszony. 

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top