nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence vallomása

Istenes Bence: „Megint lezárul egy korszak”

Istenes Bence és Csobot Adél közös élete ismét mérföldkőhöz ért.

Istenes Bence és Csobot Adél vlogsorozatban mutatják be Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezését. Bár a tervezett időre nem készült el a családi fészek, a legutóbbi vlogukban már a költözésről mutattak felvételeket – szúrta ki a 24.hu.

Istenes Bence és a költözés

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

„Mindig, amikor lezárul egy korszak, akkor elkezdek gondolkodni, hogy megint eltelt három év, mi minden történt ebben a három évben, hogy megint megyünk. Az elmúlt években mennyit költöztünk már… Megint lezárul egy korszak, megint költözünk. Mindent elölről kezdesz, megszokod a környezetet, az embereket, új szokásaid lesznek, új rendszere lesz az életednek. Számot vet az ember: milyen volt itt az elmúlt három év, visszajönnek az emlékek, amik itt történtek… Nekem most olyan, mintha ezt a három évet le kéne zárni. Ez nekem ilyen értelemben megható” – mondta Istenes Bence a vlogban.

A videóból az is kiderül, hogy az albérletből kiköltöztek augusztusban (hiszen a kivitelező erre az időre ígért kulcsrakész házat), és átvitték a holmijukat az új otthonukba, de beköltözni ekkor még nem tudtak.

A The Voice műsorvezetőjének életében most sok az izgalom, hiszen a tehetségkutató mellett hamarosan ringbe száll, ellenfele ifj. Schobert Norbika lesz, akivel már megindult az adok-kapok a közösségi médiafelületeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top