nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence gondolatai

Ez Istenes Bence véleménye a The Voice-ról

A tévés már jó pár tehetségkutatót vezényelt le.

A The Voice műsorvezetője, Istenes Bence a ZSHOWTIME legutóbbi adásában beszélt arról, mit hiányol ebből a műsorból. A műsorvezetőnek van viszonyítása alapja, hiszen korábban az X-Faktor munkálataiban is jelen volt. Mint mondja, itt például nem kaptak esélyt a vicces, olykor polgárpukkasztó szereplők.

„Tehetségkutatót nagyon rég vezettem már. Ez az utolsó nap itt a válogatón, és más hangulata van, mint az X-Faktornak. Én sajnálom, de nincs trollkodás. Szeretem a trollkodást meg az ökörködést, de itt tényleg jó énekesek és nagyon jó énekesek vannak, és gyakorlatilag én sem úgy működöm, mint, mondjuk, az X-Faktorban, sem a családtagokkal, sem a versenyzőkkel. Alapvetően jobb fej vagyok, mindenkit próbálok építeni, még ha nem is jutottak tovább” – magyarázta a felvételen Istenes Bence, aki szerint a coachok is feltűnően finomabban fogalmaznak, mint amit eddig megszokhattunk egy ilyen show kapcsán. A tévés egyébként hamarosan a Sztárbox című műsorban is látható lesz.

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

A híresség nemrég egy interjúban elmondta, hogy szerinte ma Magyarországon fontos, hogy valami olyat adj át az embereknek, amivel jó példát mutatsz, ehhez pedig sokat kell dolgoznod. 

„Sok év, kitartás, szorgalom, alázat. Ezek mellett sok kompromisszum és lemondás, ami egy sajátos életformát is igényel. Figyelned kell magadra, a botrányok és az öncélú feltűnősködés már nem fér bele. Példaképpé kell válnod és eszerint építened az életedet. A média nem csak csillogás, még ha kívülről ennyinek is tűnhet. A gyors, hirtelen jött ismertség önmagában semmit nem jelent és csak nagyon kevésre elég. Mindig azt mondom Adélnak is (Csobot Adél énekesnő, színésznő, ismert médiaszemélyiség, Istenes Bence felesége – a szerk.), hogy neked kell harcolni, akarni és tenni a sikereidért. Mindig neked kell a legjobban akarni azokat a dolgokat, amiket szeretnél, amiket megálmodtál. A megújulás is nagyon fontos: a tanulás, önfejlesztés emberileg és szakmailag egyaránt. Szóval, sok, nagyon sok munka. De megéri.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top