nlc.hu
Sztárok

Fejlemények Megyeri Csilla ügyében

Börtönbe kerülhet Megyeri Csilla bántalmazója, akár 6 évet is kaphat

Az exműsorvezető még mindig zaklatott, csak most fordult a rendőrséghez.
Megyeri Csilla

Megyeri Csilla hetek után feljelentést tett a támadóival szemben. Legközelebb a bíróságon találkoznak majd. Egészen eddig bocsánatkérésre várt, de az nem érkezett. Végül a bántalmazói voltak azok, akik bírósággal fenyegetőztek az influenszer közösségi média oldalán. Ekkor döntött úgy, hogy feljelentést tesz. Mindezt azért halogatta, mert a férfi, aki bántalmazta a Campus fesztiválon, nem ismeretlen a hatóságok számára, több viselt dolga is van. Éppen ezért egy verekedési ügy miatt börtönbe is kerülhet, magára hagyva a feleségét és a gyerekeit, de Csilla nem akarta, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Most viszont betelt a pohár.

A Tények Plusznak nyilatkozó ügyvéd szerint az ismert tények alapján több bűncselekményről is lehet beszélni ebben az ügyben. “A garázdaság bűncselekménye megvalósult, még pedig annak a minősített esete, hiszen erőszakos cselekményről van szó. Nyilván az a környéken lévőkben riadalmat, megbotránkoztatást is keltett a cselekmény, és maga az, hogy nyilvános rendezvényen történt, ez a garázdaságnak egy minősített esete. Ilyen értelemben ez egy 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő cselekmény” – hangsúlyozta dr. Lichy József, hozzátéve: “Csilla szemsérülést is szenvedett, ennek nyomai is maradtak, ennél fogva – én úgy gondolom -, a fejre, mint érzékeny testtájékra mért ütés önmagában is súlyos testi sértés kísérletet valósított meg. Ez is 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Így tehát várhatóan halmazati büntetésben részesülhet az influenszer bántalmazója, ha mindezt rábizonyítják: akár 6 év börtönbüntetésre is számíthat.

Mindeközben a kedélyek nem csitulnak, az influenszert folyamatos bántások érik az online térben is. A rosszakarók szerint Megyeri Csilla provokálta ki a balhét és megérdemelte a verést. A történtek után napokig ki sem jött a lakásból és csak sírt. “Nem csak azért, ami történt, hanem amit kaptam az ismeretlen emberektől, akik ott sem voltak, nem láttak semmit. (…) Ez olyan szomorú, és nők is! Pedig szerintem a nőknek egymást segíteniük kellene”– panaszolta a Tények Plusz kamerái előtt.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top