nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla az esküvőjéről

Menyasszonyi ruhás fotót posztolt Megyeri Csilla, mindent tisztázott az esküvővel kapcsolatban

Özönlenek a gratulációk.

Megyeri Csilla az Instagram-történetében megosztott egy gyönyörű esküvői ruhás fotót, amiről a rajongók egyből azt gondolták, hogy az influencer és vőlegénye végre összeházasodtak – írja a Ripost.

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolti - Fotó: Instagram

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolti – Fotó: Instagram

Mint kiderült, csak egy régebbi esküvői fotózásról posztolt a családalapításra már készen álló influenszer, aki elárulta, egyelőre szó sincs esküvőről. „Bár el vagyunk jegyezve, de köztünk nagyon jól működik ez a ’véd- és dacszövetség’, szóval mi papírok nélkül is jól elvagyunk. (…) Mivel Zsolti se az a típus, aki erőlteti, nekem ez a téma nem olyan fontos” – magyarázta a bulvárlapnak.

Azaz jelenleg nincs tervben a lagzi. „Lehet, lesz egyszer egy jó nagy buli, egy ilyen kétnapos. (…) Lehet egyszer, X idő után vagy gyerekek után úgy döntünk, hogy csinálunk egy lagzit, de egyelőre nem fontos” – jegyezte meg  Megyeri Csilla, aki nem tervezi az álomesküvőt, de azt már tudja, milyet nem akar.

Olyat viszont nem szeretnék, hogy besétálunk a hivatalba és akkor gyorsan két tanúval összeházasodunk” – jelentette ki.

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top