nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla így vélekedik a jövőjéről

Megyeri Csilla úgy érzi, készen áll a családalapításra

Számára a család a legnagyobb érték.

Megyeri Csilla úgy érzi, itt az ideje annak, hogy kisbabájuk legyen szerelmével, Molnár Zsolttal. A népszerű influenszer és párja tavaly ünnepelték a 10. évfordulójukat. Bár köztük is akadtak hullámvölgyek, eddig mindig sikerült megbeszélniük a problémáikat. Nemrég elköltöztek a korábbi, kisebb lakásukból és egy új otthonban kezdtek új életet. Csilla számára a család a legnagyobb érték, és nem az anyagi javakat tartja a legnagyobb prioritásnak. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

„Fontos a jó egészség, bármilyen klisé ez a szöveg. Nyilván jó, ha az embernek van sok pénze, de vannak olyan betegségek, amikből a sok pénz sem tud kigyógyítani. A szabadság – legyen az akár pénzügyi – vagy szabadság attól, hogy mindenkinek meg akarj felelni, aztán a jó egészség, az élet tele lehetőségekkel, a szellemi béke… na, ez az igazi gazdagság” mondta a Borsnak az influenszer. A lapnak arról is beszélt, hogy most érzik az időt alkalmasnak arra, hogy családot alapítsanak. A gyermeket hatalmasnak csodának tartja és már alig várja, hogy édesanya lehessen. „Az érték, ami még hiányzik az életemből és nagyon vágyok rá, az a gyerek. Igazából több, mint érték, mondhatni, hogy az élet értelme” – mesélte Csilla.

Egyébként egyelőre nem tudni, mikor zárul le a bántalmazási ügye, de már nagyon szeretné, hogy vége legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top