nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a Nyerő Párosról

Ennyit változott a Nyerő Páros óta Megyeri Csilla és Molnár Zsolt kapcsolata

A mélységeket is megosztotta Csilla.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt tavaly bebizonyították, hogy elképesztő párost alkotnak, amikor megnyerték a 2022-es Nyerő Párost. Csilláék úgy mentek be a villába, lehet, ők esnek ki elsőnek, bukdácsoltak is egy keveset, majd a műsor felénél magasabb fokozatra kapcsoltak és onnantól szinte minden versenyben az első háromban végeztek. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti

Fotó: RTL

A páros a győzelem után elárulta, házra fogják költeni a majd’ 10 millió forintos nyereményt, és bár azóta folyamatosan mennek a találgatások, családot is szeretnének-e bővíteni, ez egyelőre nincs náluk terítéken. Az influenszer a minap visszarepült az időben, és felidézte, milyen érzés volt tavaly belevágni a játékba. 

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, június 11-én költöztünk be a pusztazámori Nyerő Páros-villába. Őszintén bevallom, hogy a beköltözés előtt voltak komoly mélységek a párkapcsolatunkat illetően, és úgy indultunk neki ennek a kalandnak, hogy lehet, mi leszünk az első páros, akik kiesnek a »játékból«. Aztán valahogy beszippantott minket az ott töltött minőségi idő, és a közel egy hónap kifejezetten jó hatással volt a ránk. Nagyszerű embereket, párkapcsolatokat – párkapcsolati nehézségeket, szépségeket, mélységeket, magasságokat, motiváló párokat ismerhettünk meg. Önismereti kaland is volt ez, de talán még inkább pszichológiai szempontból egy hatalmas párterápia. Elrepült egy év… – azóta persze rengeteg minden visszarázódott a medrébe…, de azt a 20 napot szerintem egyikünk sem fogja soha elfelejteni. Sokat adott, tanított… úgy mindenre… az összetartásra és az elengedésre egyaránt” – írta Instagram-bejegyzésében Csilla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top