nlc.hu
Sztárok

Elsírta magát Hódi Pamela a Nyerő Párosban

Hódi Pamela sírva fakadt, miután rájött: miatta kerülhetnek veszélyzónába Megyeri Csilláék

Lehet, hogy ezután felbomlik a legerősebbnek hitt szövetség?

Megyeri Csilla és párja, Zsolti eddig erős szövetségben álltak Tóth-Hódi Pamelával és Bencével a Nyerő Párosban, ami a hétfői adásban megingott. 

Pamela és Bence

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence

A legutóbbi feladatban a tánctudásukat kellett megcsillogtatni a pároknak, aminek a végén a legtöbben szimpátia alapján pontoztak, kivéve Pamela, aki ténylegesen a produkciókat vette figyelembe. Bencével ellentétben ő nem a szövetségeseinek adta a legtöbb pontot, hanem Törőcsik Daniéknak. Így Csilla és Zsolti utolsó helyen végeztek, amit nem kicsit nehezményeztek. 

Miután mindenki visszatért a villába, Bence igyekezett megnyugtatni Pamelát, hogy nem neheztel rá, hiszen már az elején megbeszélték, hogy az ilyen feladatokban szívből fognak pontozni, de azt is hozzátette, taktikai szempontból a szövetségeseiket kellett volna első helyre tenni, nem pedig a legnagyobb ellenfeleiket. 

Pameláék félrehívták Csilláékat, hogy tisztázzák a helyzetet. 

„Megbeszéltük Bencével azt, hogy ha ehhez hasonló játék lesz, akkor aszerint fogunk játszani, hogy tetszett a produkció, én ehhez tartottam magam” – kezdte Pamela, majd Bence is kiegészítette, hogy őt nem érdekelte a produkció, csak az, hogy ők a legnagyobb szövetségeseik. Csilla rávágta, hogy most már egyenesen mennek a veszélyzónába. 

„Én már nem akarok így izélgetni, mindegy. Nem akarom ezt túltaktikázni. Itt is taktikáztam, aztán nézd meg, utolsók lettünk! Ez egy full szimpátiaszavazás volt” – zárta rövidre a beszélgetést Csilla, majd Zsoltival elvonultak a saját szobájukba, ami után Pamela sírásban tört ki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top