nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla bántalmazási ügye

Megyeri Csilla: Szerencsére a hétköznapjaim már nem erről a borzalomról szólnak

Egyelőre nem tudni, mikor zárul le Megyeri Csilla bántalmazási ügye, de az áldozat már nagyon szeretné, hogy vége legyen.

Tavaly nyáron verték meg Megyeri Csillát a Campus Fesztiválon, miután pár embernek nem tetszett, hogy Csilla és társasága hangosan nevetnek valamin. Egy férfi a hajánál fogva lerántotta Csillát a földre, majd ököllel ütötte, komoly fizikai és lelki sebeket okozva az egykori műsorvezetőnek.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

Csilla most a Borsnak beszélt arról, hogy el sem tudta korábban képzelni, hogy egy év is kevés, hogy lezáruljon az ügy. „A hétköznapjaim szerencsére már nem erről a borzalomról szólnak, a teljes felejtéshez viszont az kellene, hogy legyen végre már vége ennek az egésznek!

Nem fut jó szériát az egykori műsorvezető, hisz tavaly év végén szabályos verekedésben is alulmaradt, ugyanis kikapott a Sztárbox műsorában a későbbi győztes Berki Mazsitól. „Hatalmas űr maradt bennem. Többet vártam magamtól. Volt bennem csalódottság, és sajnáltam, hogy azoknak is csalódást okoztam, akik győzelmet vártak tőlem. Magamba fordultam, folyamatosan azon agyaltam, mivel tudtam volna eredményesebb lenni” – mondta összezuhanva Csilla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top