nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla találkozik az őt megverő férfivel

Megyeri Csillának hamarosan szembe kell néznie az őt megverő férfivel

Az ügy első tárgyalására hamarosan sor kerül, így a brutális eset után ott fog először találkozni egymással az elkövető és az áldozat.

Megyeri Csillát 2023. július 26-án olyan súlyosan megverték egy fesztiválon, hogy rendőrségi ügy lett a dologból. A Bors információi szerint azonban az nyomozás végére hamarosan pont kerül és a bíróságon folytatódik az ügy. Így azonban Csillának újból találkoznia kell majd az őt megverő férfivel. 

Az előzmények 

Mint arról már korábban beszámoltunk, brutális támadás áldozata lett Megyeri Csilla. Az influenszert a debreceni Campus fesztiválon verte meg egy férfi. Úgy tudni, Csilla éppen egy baráti társasággal szórakozott az ország egyik legnépszerűbb szabadtéri rendezvényén, ahol összefutottak egy olyan másik baráti társasággal is, akikkel kölcsönösen nem szívelték egymást. Bár ebből még nem kellett volna bajnak lennie, mikor Csilláék hangosan felnevettek, a másik társaság egyik nőtagja ezt inzultálásnak vélte, és nekiment Csillának. A két nő dulakodásába azonban bekapcsolódott egy férfi is, aki kezet emelt a celebnőre. A hajánál fogva a földre vitte, és ököllel az arcát ütötte.

Megyeri Csilla a támadás után azonnal bement a kórházba, ahol közel három órán keresztül bent volt. Alaposan kivizsgálták, majd látleletet vettek a láb-, valamint a szemkörnyéki sérüléseiről. Csilla sérüléseit végül nyolc napon túl gyógyuló sérülésnek minősítették, így a rendőrség vizsgálatot indított.

A nagy találkozás

A nyomozás befejeztével a bíró előtt kell majd a szereplőknek beszámolnia arról, hogy pontosan mi is történt azon a bizonyos nyári éjszakán. Bár vélhetőleg számos tanút meg fognak hallgatni az ügy kapcsán, biztosan sor kerül majd annak a férfinak a meghallgatására is, aki brutálisan megverte Csillát, így elkerülhetetlen lesz majd számukra a találkozás. Kétségtelen, hogy a celebnő már előre izgulhat a találkozás kapcsán, hiszen úgy tudni, a szörnyű eset óta egyszer sem látta az őt megverő férfit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top