nlc.hu
Sztárok

Fejlemények Megyeri Csilla megverésének ügyében

Megyeri Csilla brutális megverésének ügye másfél évig is elhúzódhat

Az influenszer nagyon szeretne már túl lenni rajta.

Megyeri Csillát idén július 26-án olyan súlyosan megverték a Campus Fesztiválon, hogy rendőrségi ügy lett a dologból. A történtek után a rendőrségre több feljelentés is érkezett, az ügy kivizsgálása a mai napig tart és nem lesz egyhamar vége. 

Megyeri Csilla,

8 napon túl gyógyuló sérülései lettek a megvert Megyeri Csillának – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A rendőrségnek nincs egyszerű dolga, mivel legalább 30 tanút kell kihallgatniuk. A támadó ismerősei szerint Megyeri Csilla volt a hibás, hiszen ő provokált, Csilla barátai pedig arra hivatkoznak, hogy ő az áldozat. A Bors úgy tudja, van, akit sokadjára rendelnek vissza a rendőrségre, köztük van Megyeri Csilla is. Ő legutóbb több mint három hónappal a brutális támadás után, október utolsó napjára kapott rendőrségi behívót, és akkor is hosszasan faggatták az üggyel kapcsolatban.

„Én nem tudok mást mondani, mint azt, hogy engem támadtak és ütöttek meg. (…) Az ügyvédek szerint akár másfél évig is elhúzódhat a dolog” – avatta be a bulvárlapot a fejleményekbe Megyeri Csilla.

A Sztárboxban is versenyző influenszer nagyon szeretne már túl lenni az egészen, hogy a jövőjére koncentrálhasson, de erre egyelőre nincs kilátás: „Nem is számítok rá, hogy idén elfelejthetem. Talán majd jövő év vége felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top