nlc.hu
Aktuális

Megyeri Csilla az önbizalomhiányáról

Megyeri Csilla az önbizalomhiánya miatt kezdett plasztikáztatni

Időbe telt elfogadnia magát.

A ma Reggeli vitatémája az volt, mennyire mer kimenni a mai nő az utcára smink nélkül. Habár már szinte divattá vált, hogy a sztárok is megmutatják magukat a természetes valójukban, amikor megjelennek egy eseményen, mégis elengedhetetlen a smink. 

Megyeri Csilla a beszélgetés során felvállalta, hogy fiatalkora óta csak sminkben teszi ki a lábát otthonról, sőt, több plasztikaiműtéten is átesett, aminek az okát is elmondta. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Trenka Attila)

Van ez-az az arcomon. A szemöldököm tetoválva van, van műszempillám, illetve én mindig vállaltam ezeket az esztétikai beavatkozásokat. Nyilván ez egy önbizalomhiányra visszavezethető – magyarázta Csilla. – Most jól érzem magam, de régen, fiatalabb koromban, nem tudtam volna kimenni smink nélkül a közértbe. Most, ahogy öregszem, úgy érzem, elfogadtam a bőrhibáimat, elfogadtam az arcomat, a testemet. Most már egy bevásárlóközpontba is elmegyek smink nélkül.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top