nlc.hu
Sztárok

Majka és Molnár Áron vitája

Nem csitulnak a kedélyek Majkáék körül: „2025 az pont nem jó, mert akkor lesz a gyerek szülinapja”

A rapper megtalálta a tökéletes időpontot a bokszmeccsre, majd megint odaszúrt.

A minap érdekes szócsörte alakult ki Molnár Áron, Majka és Sebestyén Balázs között. A színész egy videóban hívta ki a rappert, hogy csapjanak össze a Sztárbox következő évadában.

Majka

Fotó: Trenka Attila

Majka Facebook-on rendezte le ezt annyival, hogy neki nincs ideje ilyenekre. Ráadásul nem akar úgy ringbe szállni, hogy nem készül fel rendesen, hanem csak hanyatt vágja magát több százezer forintért. Maga helyett Sebestyén Balázst ajánlotta, aki természetesen nem hagyta szó nélkül a kedves gesztust. A műsorvezető sajnos szintén nem ér rá, de mint mondja, Ráskó Eszter biztosan benne lenne a buliban.

A rapper korábbi bejegyzéséhez Áron is hozzászólt, miszerint, ha idén nincs ideje Majkának, neki 2025 is tökéletesen megfelel. „Áron!! 2025 az pont nem jó, mert akkor lesz a gyerek szülinapja, meg a másik gyereknek névnapja! Legyen 2037!! Ott van egy nagyobb lyuk a naptárban. És hozzáteszem, most beszéltem telefonon Sebestyén Balázzsal, aki szerint nem is te verekedtél a sztárbokszon, hanem a mesterséges intelligencia. És mivel a hétvégén elesett a bicóval, szerintem egy “montenbájkkért’ bevállalja.”

Amúgy ez külföldön általában úgy működik, hogy a már meglévő, szerződésbe foglalt bokszmeccseket kezdik el így promózni. Akkor van értelme, hiszen ha az egyik fél valami miatt ezt az egészet ignorálja, maximum arra jó, hogy egy két vicces poszt megjelenjen a sajtó számára. Magyarországon max a TikTokon lehet erre partnert találni azok közt,akik strandpapuccsal iskoláznak. Váárjá!! Most nézem, mégsem jó a 2037. Legyen 2038!! Gondolod át. Van időd…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top