nlc.hu
Sztárok

Ráskó Eszter reagált a sztárbokszos kihívásra

Ráskó Eszter bokszkesztyűben mutatta meg, ő ringbe száll Molnár Áronnal

Na végre valaki, aki kiáll a bajnok ellen.

Molnár Áron rendesen felborzolta a kedélyeket, amikor egy videóban megszólította Majkát, hogy álljon ki ellene a 2024-es Sztárboxban. A rapper poénra vette a felhívást, amire egy hosszú posztban reagált, miért nem szállhat ringbe. Első kifogása végén Sebestyén Balázsra irányította a figyelmet, miszerint ő szívesen megküzdene a színésszel. Természetesen a műsorvezető reakciója sem maradt el. „Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit… Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – írta Balázs. 

Ráskó Eszter

Fotó: Olajos Piroska

Úgy tűnik, Ráskó Eszter az első, aki nem riadt meg a kihívástól. Legújabb videójában megmutatta, ő bizony máris megkereste Áront egy jó kis kesztyűzésre. Sajnos, a felvételből kiderült, a színész éppen nem ér rá, ezért a humorista bánatosan sétált el a lakásától. 

Valószínűleg nem kell magyarázni, Eszter ugyanúgy humorral kezelte a helyzetet, mint Majka és Balázs. Az RTL lapunknak elárulta, nem kizárt, hogy más tavalyi szereplők is találnak maguknak új ellenfeleket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top