nlc.hu
Sztárok

RTL reakciója Majka kihívására

Reagált az RTL Majka sztárboxos kihívására

A csatorna sem hagyta szó nélkül a ma reggeli szócsatát.

Izgalmasan indult a hétfői nap, ugyanis Molnár Áron felhívást intézett Majkához, hogy lépjen vele ringbe a következő Sztárboxban. Áron, a tavalyi évad egyik győztese úgy érzi, nem volt elég neki a bokszból. 

Majka, Molnár Áron

Fotók: Schumy Csaba, Trenka Attila

A színész egy videóban üzent a rappernek, miszerint szívesen összemérné vele az erejét. Majka humoros válaszában felajánlotta, inkább Sebestyén Balázs lépjen helyette a ringbe. „Áron! Az ég áldjon meg! Hát most ezt hogy? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember!! Most jövök a templomból. Na de most komolyan… Drága testvérem! Végignéztem a boxos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff-pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.

A műsorvezető viszont jelezte, ő sem kíván bokszolni, és újabb ellenfelet ajánlott, Ráskó Eszter személyében. A színész ezzel sem elégedett meg. Közölte Majkával, 2025-ben is ráér. A rapper ezt azzal az indokkal utasította vissza, hogy akkor lesz a gyereke szülinapja. 

Az nlc megkereste a csatornát, mit gondolnak a három híresség adok-kapokjáról. 

Pár napja arról már esett szó a Reggeli műsorában, hogy a Sztárbox idei évadában is olyan versenyzők lépnek ringbe, akik mérkőzéseit majd komoly érdeklődés övezi. Hogy ők kik lesznek, és kik vezetik a műsort, arról a megfelelő időben adunk tájékoztatást.  Annak külön örülünk, hogy a Sztárbox első évadában versenyzők közül többeknek olyannyira az élete részévé vált a sport, hogy valamilyen formában ismét ringbe szállnának. Könnyen lehet, hogy nem Molnár Áron az egyetlen, aki a szorítóban mérné össze az erejét kiszemelt ellenfelével és kihívóként lép színre. Persze az is megtörténhet, hogy a kihívás olyantól érkezik, akit eddig még nem láttunk a ringben

 – válaszolta az RTL lapunknak. 

Szerintetek melyik tavalyi győztes kap kedvet ahhoz, hogy más celebeket invitáljon a ringbe? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top