nlc.hu
Sztárok

Az X-Faktor mentora: Majka

Majka lesz a 2024-es X-Faktor egyik új mentora

Lassan összeáll a teljes mentorcsapat.

Majka is csatlakozni fog az X-Faktor mentoraihoz 2024. második felében, jelentette be Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere.

Fotó: Trenka Attil

Fotó: Trenka Attil

Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni

 – mondta Verebély Marcell.

A meglepetések azonban itt még nem értek véget, hiszen a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül. Az állandóságot pedig Gáspár Laci képviseli majd, aki hetedik alkalommal is visszatér, hogy új társaival kutasson a tehetséges énekesek után.

A régebbi mentorok közül ByeAlex januárban közölte, hogy távozik a show-ból: „Nem leszek mentor. Én már két éve se hazudtam, amikor a döntőben búcsúztam a nézőktől. Hat évem volt benne. Komolyan vettem. Sok dal született… Négyszer emelhettem győztes kezeket is a magasba. Szép volt. Szerettem, de már nincs dolgom vele.

Valamint Puskás-Dallos Peti sem ül majd az X-Faktor mentori székében. „Köszönöm a sok csodás emléket és legfőképpen azt, hogy megismerhettem a szerelmem, a feleségem, gyermekeim anyját, akivel most életünk legfontosabb feladatát kell teljesítenünk…Rengeteg dolog változott az elmúlt 8 évben és engem most a családjaim igényelnek: Bogi, Ábel és Mimó, illetve a második családom a Biebers család” – indokolta döntését Peti. 

Hamarosan kiderül a többi mentor személye is, vagyis kik azok, akik idén mentorálják majd a tehetségeket. Az RTL szerint az X-Faktor idei győztese rekord gázsit, 36 millió forintot kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top