nlc.hu
Szabadidő

Puskás-Dallos Peti az X-Faktor otthagyásáról mesélt

„Rengeteg minden változott” – Puskás-Dallos Peti elmondta, miért hagyta ott az X-Faktort

Tegnap este kiderült, hogy a régi mentorok közül kizárólag Gáspár Laci tér vissza az idei X-Faktorban. A hírre Puskás-Dallos Peti is reagált, elmagyarázva a rajongóknak, miért ért véget számára a hosszú éveken át tartó X-Faktor kaland.
Puskás-Dallos Peti

A szerda esti X-Faktor hírre Puskás-Dallos Peti csütörtök reggel reagált a közösségi média oldalán. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy ByeAlex nem tér vissza, de Puskás-Dallos és Herceg Erika távolmaradása mindenképp új információ volt. Puskás-Dallos a mondandóját azzal kezdte, hogy bármilyen furcsa számára kimondani, de a mentorkodása véget ért, hiába szerzett neki rengeteg örömet a tehetségkutató és hiába volt az élete legkiemelkedőbb szakasza az elmúlt nyolc év – foglalta össze a 24.

Indoklása szerint az X-Faktor egy fél éven át teljes embert kíván, viszont neki született egy gyereke, és inkább az apaságra szeretne sok időt szánni.

Szeretek itthon lenni, szeretek vele lenni, szeretnék ott lenni az első lábra állásnál, felülésnél. Végül úgy döntöttünk, hogy az X-Faktor számomra véget ér. Átadom a stafétabotot, és elindulok egy másik irányba.

Puskás-Dallos hozzátette, hogy ettől még továbbra is műsorvezetőként dolgozik majd az RTL-nél, ilyen szempontból nincs az életében változás. A családja mellett pedig egy másik családjára, a Biebers családjára is szeretne jobban odafigyelni. A végén sok sikert kívánt az új mentorgárdának, hozzátéve, hogy a 40 százalék közeli, sőt időnként fölötti nézettségi mutatóikat azért nehéz lesz majd überelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top