nlc.hu
Sztárok

Visszatért az USNK

Négy év hallgatás után visszatért az X-Faktor-győztes USNK – elárulta a duó, miért tűnt el

Nehéz időszakon van túl a két zenész.

Az USNK 2018-ban nyerte meg az X-Faktort. A robbanásszerű sikerrel rengeteg koncert és a rajongók hada járt, a két zenésznek (a kolozsvári Filep Kundnak és Laskay Nimródnak) szinte idejük sem volt mindezt felfogni. A Covid-időszakkal járó leállás kellett ahhoz, hogy leülepedjenek bennük a dolgok. Most 4 év hallgatás után új dallal tértek vissza. A Reggeliben az eltűnésükre is magyarázatot adtak.

Az USNK 2018-ban…

Filep Kund (b) és Laskay Nimród - Fotó: Sajtóklub

Filep Kund (b) és Laskay Nimród (j) – Fotó: Sajtóklub

… és most:

USNK

Forrás: RTL / Reggeli – videó

“Nagyon-nagy sikerre tettünk szert. Eleinte nem igazán fogtuk fel ezt az egészet. Nyilván örültünk neki, nagyon sok rajongónk volt, nagyon sok koncert, és kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik. Jött a Covid-időszak, és hirtelen minden leülepedett. És akkor volt az, hogy gyakorlatilag sokkot kaptunk, akkor dolgoztuk fel igazából az elmúlt időszak eseményeit” – vallotta be Nimród.

“Egy nehéz időszak volt. Furcsa volt eleinte sok koncertre menni, aztán meg sehova” – tette hozzá Kund.

Most viszont nagyon motivált a duó. “Igazából most vagyunk újra az a két srác, akik annak idején elkezdtek zenélni. Nagyon várjuk, mit hoz a jövő. Itt igazából nem a csúcs a cél, hogy újra felkerüljünk a topra, hanem egyszerűen az, hogy kibontakozzunk zeneileg, úgy magyarul, mint angolul. És tényleg azt csináljuk, amit mindig is szerettünk csinálni” – hangsúlyozta Nimród.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top