Sztárok

Itt eldől, ki nyeri ma az X-Faktort

A versenyzőknek kevesebb, mint fél év alatt kellett felkészülniük erre az estére, amikor kihirdetik az X-Faktor idei győztesét. Te azonban már most eldöntheted, ki nyerjen.

Az NLCafé olvasói korábban is bebizonyították, hogy képesek előre megjósolni egy-egy verseny végeredményét. Igazuk volt akkor, amikor Vajna Tímea és Andy Vajna botránya utáni időszakről szavaztak, de mondhatnánk a Való Világ vagy a Sztárban sztár győztesének szavazását is. Most arra vagyunk kíváncsiak, mi lesz ma az X-Faktor döntőjében

Az RTL Klub X-Faktor mentorai: Radics Gigi, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci

Idén nagyon gyorsan követték egymást az események, élmény volt nézni az X-Faktor válogatót, a mentorok is tudtak újat mutatni, és még arra is emlékszünk, hogy az egyik döntös, Tamáska Gabi egy rotációs kapa versenyen énekelt először, amikor szinte kifütyülték. De a Stolen Beat két Bencéje sem az a félénk páros, amelyikre a táborban még nem fogadtak volna a mentorok. És akkor ott az UNSK, akik egyediségükkel az első perctől új színt hoztak a versenybe. 

Szerinted melyikük érdemli meg lejobban a mai X-Faktor győzelmet? 

Tudjuk, hogy nem mindig az a show nyertese, aki győz, és megszerzi a címet, de most arra vagyunk kíváncsiak, te mit gondolsz a ma estéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top