nlc.hu
Szabadidő

ByeAlex nélkül folytatódik az X-Faktor

ByeAlex nem tér vissza a 2024-es X-Faktor mentorcsapatába: „Szerettem, de már nincs dolgom vele”

Az énekes maga indokolta meg a döntését.

November végén jelentette be az RTL, hogy 2024-ben visszakerül a képernyőre az X-Faktor. 2023-ban a tehetségkutató helyére a The Voice magyar változatát hozták el nekünk, ám úgy érezték a 2010 óta bevált formula jobban tetszett a nézőknek. 

ByeAlex

Fotó: Trenka Attila

Azt viszont már régóta sejteni lehetett, nem a legutolsó mentorgárda lesz a 2024-es szériában, ám ezt az információt eddig nem erősítette meg a csatorna. A story.hu szólaltatta meg ezzel kapcsolatban Verebély Marcellt, a produkció senior kreatív producerét. 

A mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon” – jelentette ki a producer. 

Válaszként ByeAlex Facebook-oldalán osztott meg egy közleményt. 

Az elmúlt hetekben sok üzenetet kaptam az új F-faktor kapcsán, de hivatalosan nem reagáltam semmire eddig, mert hagytam a tv-s barátaimnak, hogy első körben ők tegyék. Így végre lezárhatom ezt a témát és az újságírók találgatásainak se kell már, hogy tárgya legyek.

Nem leszek mentor. Én már két éve se hazudtam, amikor a döntőben búcsúztam a nézőktől. Hat évem volt benne. Komolyan vettem. Sok dal született… Négyszer emelhettem győztes kezeket is a magasba. Szép volt. Szerettem, de már nincs dolgom vele.

Tavaly is futottunk kört a csatornával, de ismét elmondtam nekik ugyanazt. Szerettem a műsort, de ideje átadnom a székemet egy új mentornak.
Mivel jelenleg pedig nem is létezik olyan tv-műsor itthon, ami engem érdekelne, ezért elég valószínű, hogy csak a közös slepp bulikon találkozunk a jövőben. De azok ismét nagyon erősek lesznek ám!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top