nlc.hu
Szabadidő

Az X-Faktor új mentorcsapata

Megújult mentorcsapattal folytatódik az X-Faktor

A ma délelőtti sajtótájékoztatón kiderült, hogy a mentorok közül ki marad és ki megy.

Tíz évad után még mindig elképesztően sikeres az X-Faktor. A mentorcsapat sokszor változott az utóbbi években, ám a férfi tagok hosszú évek óta tagjai a produkciónak: ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti 2016 óta mentorálja a versenyzőket, mellettük pedig tavaly Csobot Adél kapott helyet a zsűriasztalnál. 

Most azonban változott a felállás: Csobot Adél helyett Herceg Erika lesz a női mentor.

xfaktor mentorok

A 2022-es X-Faktor mentorai: ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti, Herceg Erika

Bejárta Európát, lánybandában, majd szólóban lett ismert Oroszországban és Ukrajnában, mentorként pedig most debütál az énekesnő.  „Várom az X-Faktort, remélem helyt állok. Várom a tehetségeket és nagyon izgulok” – mondta Erika a csütörtöki sajtótájékoztatón, aki azt is elárulta, hogy azért is izgul, mert eddig szinte csak oroszul adott interjút.

A 2021-es évadban a megszokottnál több vita alakult ki a válogatók, a középdöntők, de még a mentorházas kör alatt is, Gáspár Laci és Csobot Adél többször kerültek heves szóváltásba a kamerák előtt. Mint kiderült, a fiúk szívélyesen fogadták új mentortársukat, aki hamar beilleszkedett a csapatban. Azóta Csobot Adél is megszólalt a váltásról

A műsorban nem csak a mentorcsapat, de több szabály is változik. Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere elmondta, a 2022-es évad esetén továbbra is jöhetnek fiúk, lányok, zenekarok, csapatok bármilyen korosztályból. A változás abban áll, hogy idén már nem az lesz a felállás, hogy egy mentorhoz egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Ez adott esetben könnyebbség lehet a versenyzőknek, a mentorok között pedig izgalmas, akár konfliktusos helyzetet okozhat.

A műsorvezető idén is Miller Dávid lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top