nlc.hu
Szabadidő

X-Faktor: összeállt Herceg Erika lánycsapata

Ilyen még sosem történt az X-Faktor történetében!

Fordulat fordulatot követett a tehetségkutatóban.

Kiesett, de mégis továbbjutott az X-Faktor Mentorházba Péter Kitti. Mivel Puskás Peti nem látott elég fantáziát a versenyzőben, hazaküldte. “Nem tudtad átadni a dalt. Ehhez sokkal többre van szükség, hogy valaki leüljön a székekre” – mondta a lánynak.

Péter Kitti

Péter Kittit ugyan Puskás Peti hazaküldte, Herceg Erika azonban visszahívta – Fotó: Sajtóklub

Mentortársa, Herceg Erika ekkor azonban lecsapott Kittire. “Most el akarod küldeni?” – szegezte a kérdést Petinek. “Én is egyetértek, hogy ez a produkció gyengécske volt, de ne felejtsük el, hogy ő tehetséges” – jelentette ki Erika, aki felajánlotta neki, hogy csatlakozzon a lánytriójához, amelyhez eddig csak két énekesnőt talált. Így visszahívta a színpadot már éppen elhagyni készülő versenyzőt.

Szerettem volna alakítani egy lányegyüttest, és már két tagját megtaláltam. És most éppen úgy jött ki, hogy Peti elenged téged, eszembe jutott, hogy mennyire jó lenne, ha énekelnél a csapatban” – invitálta Kittit.

Amikor a versenyző igent mondott, Herceg Erika örömében felugrott a székből: “Megvan a lánycsapatom!

A mentor elárulta, hogy már egy picit feladta a reményt, hogy talál egy harmadik lányt Nico és Hanga mellé, de most itt volt a lehetőség, ezt pedig nem hagyhatta ki.

Így tehát Péter Kitti “betársult” Zopcsák Hanga és Nicuta Nicoleta mellé Herceg Erika lánytriójába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top