nlc.hu
Sztárok

Összeugrott Csobot Adél és Gáspár Laci

X-Faktor: megint összeugrott Csobot Adél és Gáspár Laci, könnybe lábadt az énekesnő szeme

Csobot Adél és Gáspár Laci nem először rúgta össze a port.

Csobot Adél és Gáspár Laci is ezer fokon égnek az X-Faktorban, mindketten a szívükre hallgatnak, éppen ezért nagyon nehéz őket meggyőzni, ha valamit eldöntenek. A válogatókon már összevesztek hasonló okok miatt: Adél szerint Laci rosszul döntött egy produkcióból és az énekesnő szerint ezt csakis bosszúból tette, ezen vesztek össze. 

„Légyszi ne provokálj, Laci! Könyörgöm, hagyd abba! Unalmas vagy, rohadtul! (…) Csak arra szeretnélek kérni, hogy maradj csöndben, mert túlviszel egy bizonyos szintre” – szólt be neki Csobot Adél, mire Gáspár: „Nagyon nagyasszony lettél már. Nem szeretem a nagyasszonyokat” – válaszolt az énekes. Most is összeugrottak, méghozzá azért, mert Adél egyáltalán nem hallgatott a mentortársaira, amikor a zenekarok székes feladatára került sor, ezt pedig nehezményezte Laci.

„Hú, ennyire szereted a hamis énekeseket” – förmedt rá Gáspár Laci Adélra, ami nagyon rosszul esett az énekesnőnek. 

„Laci, csúnya dolog, amit mondasz különben. Ez egy csúnya dolog. Nem a hamis énekeseket és a rosszul éneklő embereket szeretem, hanem az eredeti embereket szeretem, akik igaziak. (…) Leszarom, hogy mit gondolsz. Állandóan sértegetsz, Laci” – mondta Csobot Adél, mire mentortársa ismét megjegyezte, hogy nagyasszony lett.

„Innentől kezdve én hátra lépek egy lépést. Elég volt” – mondta Laci, amivel eléggé felidegesítette Adélt.

csobot adél gáspár laci

Csobot Adél vs Gáspár Laci (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top