nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél és Gáspár Laci vitája az X-Faktorban

Durván összeugrott Csobot Adél és Gáspár Laci az X-Faktorban

Óriási vita tört ki a két mentor között a tehetségkutató válogatóján.

A versenyzők sorsáról nem mindig könnyű dönteni. Ez a feszültség volt az összeugrás katalizátora, amit különbözően éltek meg mentorok az X-Faktorban.

Csobot Adél

Összerúgta a port Csobot Adél és Gáspár Laci – Fotó: Sajtóklub

Engem teszel próbára? De engem ne tegyél próbára, mert azért vagyok itt, hogy elmondjam a véleményemet” – fakadt ki az egyik produkció értékelésénél Csobot Adél, és támadt rá Gáspár Lacira.

De nem elmondtad a véleményedet, hanem az én véleményemet kritizáltad” – magyarázta kitörését mentortársa.

Lécci ne provokálj, Laci! Könyörgöm, hagyd abba! Unalmas vagy, rohadtul! (…) Csak arra szeretnélek kérni, hogy maradj csöndbe, mert túlviszel egy bizonyos szintre” – szólt be neki Csobot Adél, mire Gáspár: “Nagyon nagyasszony lettél már. Nem szeretem a nagyasszonyokat“. Csobot pedig így reagált erre a megjegyzésre: “Az a baj, hogy ezekkel a mondatokkal minősíted magadat leginkább, és ezt mindenki hallja“. Ezt követően csittre intette mentortársát, aki ezen még jobban felhúzta a magát.

A vitájuk ezután csak még jobban fokozódott:

Mohácsi Anett produkciója azonban akkora érzelembomba volt, hogy az előadás után Csobot Adél és Gáspár Laci lelke is megenyhült, és kibékültek:

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top