nlc.hu
TV-sztárok

Nagyot énekelt Ferenczi Kamilla az X-Faktorban

Állva tapsolt az X-Faktor egész stúdiója a 20 éves Ferenczi Kamilla produkciója után – videó

A marosvásárhelyi versenyző 5 éves kora óta foglalkozik zenével, akkor kezdett el zongorázni. A színpad mindig is vonzotta a tehetséges fiatal lányt, akinek a produkciója biztos továbbjutást ért.

Lady Gaga slágerével nemcsak a mentorokat, de az egész stúdiót lenyűgözte az Erdélyből érkező Ferenczi Kamilla a tehetségkutatóban.

X-Faktor

Csak ámultak az X-Faktor mentorai Kamilla énekhangján – Fotó: Sajtóklub

Puskás Peti szerint a 20 éves lány előadása volt az eddigi legjobb az X-Faktor jubileumi évadában. ByeAlex pedig úgy gondolja – látva a fiatal lány egész kisugárzását -, hogy Kamilla azért született, hogy egész életében a zenével foglalkozzon. 

Annyira ízlésesen, annyira stílusosan énekeltél. Pont, ahogyan kinézel. Te voltál az első az idei évadban, akinél azt éreztem: Istenem, én ezt keresem! Annyira jó, hogy itt vagy!” – dicsérte Csobot Adél. Gáspár Laci pedig úgy véli, hogy Kamilla egy olyan énekes, aki bármit el tud énekelni.

Azért jöttem az X-Faktorba, mert szeretnék magamnak bizonyítani” – árulta el a színpadra lépése előtt a tehetséges énekes, akit leginkább a könnyűzene vonz, de a művészeti líceumban operetteket és musicaleket is énekelt.

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top