nlc.hu
Sztárok

Lady Szomjas az RTL-en

TikTok-sztárral erősít az RTL – az Álarcos énekes és a X-Faktor háttérműsorát is Lady Szomjas vezeti

Lady Szomjast 530 ezren követik a TikTokon, most egy új lehetőséget kapott.

Az utóbbi időben többször volt az RTL Klub Reggeli vendége Lady Szomjas, így a szemfülesek már sejtették, hogy hamarosan feltűnhet a csatorna valamelyik műsorában. Nemrég kiderült, hogy az Álarcos énekes háttérműsorának a háziasszonya lett, hamarosan pedig az X-Faktor kísérőprodukciójában is szerepet kap. Lady Szomjas egyébként hatalmas népszerűségnek örvend a TikTok-on, a minap a Fókuszban mutatkozott be kicsit jobban a nézőknek.

A TikToker édesanyja kubai származású, ott ismerkedtek meg Jennifer édesapjával és azóta is Magyarországon élnek, bár amikor tehetik, elutaznak a kubai családjukhoz is. Lady Szomjas nagyon boldog, hogy a képernyőn lehet, hiszen egyből több álma is teljesült ezzel és reméli, hogy a nézők is szeretni fogják a stílusát.

A fiatal lány elárulta, a pandémia alatt kapott rá a TikTok-ra, hiszen az öccsével mindketten hazaköltöztek a szüleikhez és az online iskola nem volt túl izgalmas. Azt mondja, magát adta a közösségi oldalon is, az őszintesége pedig megtetszett több embernek és hirtelen elkezdett nőni a követőtábora, most pedig már több mint 530 ezren követik a mindennapjait. 

lady szomjas

Lady Szomjas (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top