nlc.hu
Sztárok

Lady Szomjas a melegellenes törvényről

Szomjas Jennifer TikTok-sztár: „A másságot nem megérteni kell, hanem elfogadni”

Lady Szomjas szerint a gyerekeinket nem utálatra kellene nevelni, hanem elfogadásra.

Szomjas Jennifer az RTL Reggeli vendége volt: annak kapcsán hívták meg a műsorba, hogy a melegellenes törvénnyel kapcsolatban mondja el a véleményét. A LadySzomjas néven híressé vált TikTok-sztárról nemrégiben kiderült, a saját neméhez vonzódik és ezt büszkén vállalja. Jennifer szerint ez a törvény értelmezhetetlen és fogalma sincs, mi lesz a folytatása. 

„Nem lehet ezt mindenhonnan kiirtani. Szerintem ez olyan alapdolog, hogy nem lehet csak úgy kitörölni. (…) Én mindig is nagyon őszinte voltam. A szüleim arra neveltek, hogy álljak ki magamért, legyenek saját gondolataim és mindig vállaljam fel önmagamat. Amikor rájöttem, hogy a lányokat kedvelem, a szüleim és a barátaim is elfogadták. Amikor elkezdtem a randisztorijaimról mesélni a közösségi médiában, mindenki arra következtetett, hogy heteroszexuális vagyok, ezért éreztem úgy, hogy ezt tisztázni kell” – mondta a Reggeliben Lady Szomjas.

Jennifer szerint éppen úgy kellene nevelni a gyerekeket, hogy legyen saját gondolkodásuk, tudjanak a dolgokból következtetést levonni és nem terelgetni őket ilyen-olyan irányba. Lakatos Márk szerint a politikusok sokkal jobban szeretik, ha az emberek nem gondolkodnak. 

„Én arra biztatnék mindenkit, hogy a gyerekeiket ne utálatra neveljék. Ez nem egy olyan dolog, amit megérteni kell, hanem elfogadni.”

Még több sztárhír: 

lady szomjas

LadySzomjas (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top