nlc.hu
Sztárok

Schäfer András elsírta magát

Foci EB: Schäfer András a könnyeivel küszködve énekelte a himnuszt a szurkolókkal

Schäfer András vezető gólt szerzett, de a meccs végén nem mi örülhettünk.

Amikor kiderült, hogy milyen csapatokkal sorsolták össze a magyar futball-válogatottat, a legtöbben egyből elkönyvelték, hogy nem jutnak tovább a csoportból, sőt, még talán pontot sem szereznek. A srácok rácáfoltak a kétkedőkre, oroszlánként harcoltak a világ legjobb válogatottjai ellen, és csak egy nagyon kicsin múlt, hogy végül búcsúzniuk kellett az Európa-bajnokságtól. A bivalyerős német csapatot is megszorongatták: ha az EB előtt azt mondják, 2-2-es döntetlent játszunk velük, valószínűleg mindenki egyből elfogadta volna.

Schäfer András vezető góljával azonban olyan közel kerültünk a továbbjutáshoz, hogy aztán fájó szívvel vettük tudomásul, hogy véget ért az EB-álom. A közönség továbbra is teljes mellszélességgel kiáll a csapat mellett, ám a játékosok nem voltak elégedettek. A mindössze 22 éves Schäfer András pityergett a meccs után, a könnyeivel küszködve nyilatkozott, majd a himnuszt is így énekelte. 

Megható pillanatoknak lehettünk tanúi:

„Úgy gondolom, hogy ennél többet érdemelt volna a csapat, mindhárom meccsünkön nagyon jól küzdöttünk, nagyon rossz érzés így kiesni. Ha 15 percet levonunk a két meccsből, akkor öt pontunk van, nagyon nehéz most bármit is mondani. Le a kalappal a srácok és a szurkolók előtt, nagyon büszke vagyok az egész csapatra! Sajnos most nem volt mellettünk a szerencse, a végén az a lövés kétszer is megpattant” – nyilatkozta a meccs után a fiatal játékos.

Még több sztárhír: 

schafer andrás

Schäfer András (Fotó: M4Sport)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top