nlc.hu
Sztárok

Oláh Gergő ötödször is apa lesz

Oláh Gergő felesége ismét várandós – Niki az 5. gyerekét várja

Oláh Gergő a közösségi oldalán írt a baba érkezéséről.

Oláh Gergő mindig is nagy családot szeretett volna: teljesült a vágya, hiszen hamarosan héttagú família lesznek, ugyanis az énekes felesége, Niki gyereket vár. Egyelőre mást nem árultak el, azonban a bejelentést is tartalmazó posztban több szomorú tényt is leírt.

Ahogy Gergő is írja, többen keresték, hogy nyilatkozzon a kicsiről, ám most mégis egy hosszú bejegyzésben osztotta meg a gondolatait.

„Érkezik az 5. gyermekünk”

– kezdte Gergő. Később aztán hosszan taglalja, hogy a saját oldalán mindenki örül a hírnek, azonban a különböző újságok közösségi oldalának kommentelői sokszor kegyetlenek, ezért nem akarta, hogy máshol is megjelenjen. „A mai világ nem tud azonosulni azzal, sőt, konkrétan hülyének nézik azt, akinek 1-2-nél több gyermeke van, ezért a negatív, alpári kommentektől szerettem volna óvni magunkat, de így is, hogy nem engedélyeztük, megírta pár magazin és jöttek a »szép« kommentek! Így azt látom, hogy ez egy ÜGY! Ezért bátran kiállok mellette!” – folytatja az énekes.

Azokhoz is szólt, akik a közösségi médiában beszólogatnak nekik. „Amikor közmunkás voltam, 2 gyermeket neveltünk szeretetben, szerényen, de BÜSZKÉN! Már nem közmunkás vagyok, most 5 gyermeket fogunk nevelni, NAGYON BÜSZKÉN! IGEN, 5…. 5 DARAB GYERMEKÜNK VAN! ((de ezt figyeld, több barátunknak 6, 7, 8, 9, 11 gyermeke van)) Képzeljétek, nem használtuk fel a CSOK-ot, de van szép nagy kertes házunk… a CSALÁDI PÓTLÉKOT nem azért kapják az emberek, hogy eltartsák a családot, benne van a nevében, hogy PÓTLÉK, szóval ha ez miatt lenne ILYEN SOK GYERMEKÜNK, éhen halnánk mi HETEN, ja nem, KILENCEN a kutya meg a macska is éhen döglene! A feleségem nem egy »SZÜLŐGÉP«, a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális, amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra!” – írja a hamarosan ötgyermekes apuka.

oláh gergő és nikioláh gergő és niki

Oláh Gergő és Niki (Fotó: Facebook)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top