nlc.hu
Sztárok

Oláh Gergő gyermekei és családja

A 33 éves, ötgyermekes Oláh Gergőt első ránézésre meg sem ismered

Oláh Gergő nevét az X-Faktor harmadik szezonjában ismerte meg az ország. Az énekes 2012-ben debütált a kamerák előtt, és a tehetségkutatóban aratott győzelme után is sikert sikerre halmozott.

Oláh Gergő nemcsak a karrierjében, de a közösségi médiafelületein is megtalálta az arany középutat: nem posztolja ki napjában többször, mi történik épp a munkájában vagy a családjában, de nem is rejtegeti szeretteit, ahogy azt sem ha jó vagy épp rossz hír éri.

Oláh Gegő akkor és most

Oláh Gergő 2012-ben (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix) és Oláh Gergő tavaly év végén (Fotó: Oláh Gergő/Facebook)

A karanténpocak és plusz 10 kiló

A koronavírus miatti karantén alatt a mindig sportos, vékony énekes – saját bevallása szerint – nem vonta meg magától a finom falatokat, így amikor 2021 februárjában mérlegre állt, a legnagyobb meglepődésére kereken tíz kilóval mutatott többet alatta a kijelző.

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, mennyire lesokkolta, hogy a megszokott 82 kilogramm helyett a 92-es számmal kellett szembesülnie. A műsorba videochaten keresztül jelentkezett be, a nézőknek így feltűnhetett, nem csak a testsúlya változott meg, hatalmas szakállával alig lehet ráismerni.

oláh Gergő akkor és most

Oláh Gergő áprilisban, miután megkapta a koronavírus elleni oltást (Fotó: Oláh Gergő/Facebook)

„Nagyon eltökélt lettem, az étrendemet is rögtön átállítottam. Tudom, hogyha csak sportol valaki, akkor nem biztos, hogy annyira lemegy a pocak, amennyire kellene, az étkezés is nagyon fontos. Igazából én nem vagyok az a nagyon feszes, nem előírás szerint csinálom a dolgokat, mert nagyon szeretek enni, ezért nem nagyon vonok meg magamtól semmit. Inkább rendszerezem az ételeket. Tudatosan étkezem, többször kevesebbet” – mondta az adásban.

Az énekes elkezdett rendszeresen mozogni, saját bevallása szerint minden egyes nap 30 perc intenzív kardiót csinál, aminek meg is lett az eredménye, már 3 kilótól megszabadult.

A család az első

Oláh Gergő az X-Faktor harmadik szériájának színpadára kétgyerekes édesapaként lépett. A 2012-es tehetségkutató óta bővült a családja, immár öt gyermekkel büszkélkedhet. Felesége, Niki 2021 szeptemberében adott életet legkisebb csemetéjüknek, a második legfiatalabb Anna pedig 2018-ban született. Fiai, Denisz és Nolen Gergő tizenegy-, illetve hatévesek, idősebbik lánya, a tizenkét éves Karla pedig 2010 márciusában látta meg a napvilágot.

Az ötgyerekes családapa boldog házasságban él, feleségével teljes összhangban vannak hosszú évek óta, amit a TV2 Love Bistro című adásában is láthattunk.

Érdekesség, hogy a pár 10 év és öt gyerek után tartotta csak meg a lakodalmát 2018-ban.

„Nagyon szerettünk volna egy szép esküvőt, lagzit, de sajnos nem tudtuk megtartani az akkori anyagi körülményeink miatt! (…) November 28-án a 10. házassági évfordulónk alkalmából úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük az elmúlt 10 évünket, és megcsináljuk a lagzinkat úgy, ahogy megálmodtuk 10 évvel ezelőtt… Nem újra elvettem Nikit, hanem megerősítettük házasságunkat egy erős megvallással, fogadalommal, és új gyűrűt is húztunk egymás ujjára! Csodálatos volt” – írta akkor közösségi oldalára az énekes a nagy eseményről.   

Olvass sztárokkal készült interjúkat az nlc-n: 

(Nyitókép: Gálos Mihály Samu/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top