Sztárok

Elképesztő: Oláh Gergő és felesége tíz év házasság után megtartotta a lagzit

Bepótolták, ami évekkel ezelőtt elmaradt. Oláh Gergőék óriási bulit csaptak a kerek évforduló alkalmából.

Az énekes és felesége tíz éve élnek álomszép házasságban. Oláh Gergőéknél épp a nyáron született meg a negyedik gyerek, most pedig a szülők egy régi „adósságukat” törlesztették egymásnak: megtartották az egy évtizede elmaradt lagzijukat.

„Nagyon szerettünk volna egy szép esküvőt, lagzit, de sajnos nem tudtuk megtartani az akkori anyagi körülményeink miatt! (…) November 28-án a 10. házassági évfordulónk alkalmából úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük az elmúlt 10 évünket, és megcsináljuk a lagzinkat úgy, ahogy megálmodtuk 10 évvel ezelőtt… Nem újra elvettem Nikit, hanem megerősítettük házasságunkat egy erős megvallással, fogadalommal, és új gyűrűt is húztunk egymás ujjára! Csodálatos volt” – írta a bulizós képek alá Oláh Gergő.

Gergő felesége, Niki pedig szavak helyett az első közös fotóval ünnepelte a kerek évfordulót. Még sokszor tíz év boldogságot kívánunk a párnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top