nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsina új frizurája - fotó

Görgényi Fruzsina stílust váltott, és az eredmény magáért beszél – fotó

Az új kezdethez új külső dukál, ezt a Barátok közt színésznője is így gondolja.

„Legutóbb 6 éve volt frufrum, mindennek a kezdetén! Most jöhet egy új kezdet!” – írta a színésznő az Instagram-fotó mellé, amin megmutatta új frizuráját, ami meg kell hagyni, remekül áll neki, és ezzel követői is mélységesen egyetértenek. 

Görgényi Fruzsina az utóbbi időszakban nagyon sok változást élt át: 2020 végén több mint öt év után szakított párjával, Vastag Csabával, véget ér a Barátok közt, aminek ő is szereplője, és úgy döntött, ideje, hogy kedvenc hobbiját professzionális szinten űzze, ezért a jövőben egy kézműves tésztázó megnyitását tervezi.

„Rengeteg tervem van, remélem, sok megvalósul majd belőle. Szeretnék házi tésztákat gyártani, és a műsorvezetés is érdekel. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Most a karrieremre koncentrálok, párkapcsolatra pedig egy ideig nem vágyom. Jól érzem magam most egyedül, az új lakásban a cicáimmal. Szerencsére sok barátom van, akire számíthatok, így nem sokat vagyok egyedül” – nyilatkozta még tavasszal.

Görgényi Fruzsina

Görgényi Fruzsina a Star wars: Skywalker kora premierjén (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

Még több hír Görgényi Fruzsináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top